Autostore

Har du noen gang kjøpt noe på nett fra for eksempel Boozt.com, XXL eller GetInspired? Da har du faktisk allerede møtt oss.

AutoStore er pionèrer av kubeformede lagersystemer og verdensledende innen automatisert lagerstyring. Gjennom å pushe grenser for tenking rundt logistikk, effektivitet og utvikling endrer vi måten varer oppbevares og håndteres.

Vi tar i disse dager imot internship-søknader for sommeren 2022, hvor du vil få ta del I spennende prosjekter og bli kjent med AutoStore. Vi gleder vi oss også til å publisere annonse for vårt helt ferske graduate program AutoStore Acceleration Program om kort tid. Et 12 måneders program for lederspirer som vil ta plass i vårt forsknings- og utviklingsmiljø.

Mulighetene er mange her i AutoStore, og det er en flott plass for nyutdannede som søker spennende utfordringer i selskap med høyt tempo og spennende teknologi

Du kan lese mer og søke på våre åpne stillinger via QR-koden
eller på  autostoresystem.com/careers

Nedenfor får du et lite innblikk i fire nyutdannede i AutoStore; hvor de kommer fra og hva de gjør.

Jarle Lunde

De siste tre årene har jeg hatt sommerjobb ved R&D-avdelingen til AutoStore, som etter hvert utviklet seg til å bli en deltidsstilling jeg kunne ha ved siden av studiene. Nå er jeg i siste semester av masteren min i Robotics and Control ved OsloMet, og til høsten skal jeg begynne i fulltid som Robot Firmware Engineer.

Gjennom tiden min hos AutoStore har jeg fått prøve meg på en rekke ulike oppgaver som har vært både spennende og utfordrende. Jeg har blant annet jobbet en del med utvikling av automatiske tester for kretskort – noe som innebærer både software, firmware og elektronikk-design. I fjor sommer var jeg også en del av et multidisiplinært student-team som fikk i oppgave å prototyp

Ida J. Tyssebotn Bjørhovde

Jeg tok en maskiningeniørgrad ved HVL med fordypning i prosess- og energiteknikk og konstruksjonsteknikk. Etter studiet jobbet jeg en periode som ingeniør i en servicebedrift som arbeidet med plastmaterialer. Jeg har alltid visst om AutoStore da hovedkontoret ikke ligger så langt i fra barndomshjemmet mitt, men det var via plastkunnskapene mine at AutoStore ble aktuelt.

Jeg hadde aldri sett for meg at maskiningeniører jobbet med roboter, men jeg innså kjapt at det er behov for andre disipliner også. Jeg er nå Product, Design & QA Engineer i AutoStore og jobber hovedsakelig med «bins» som er lagringsenhetene i AutoStore-systemet. Jeg gjør det meste som omhandler bins, alt fra å videreutvikle designet, teste og følge opp produksjonene. Her kommer plastkunnskapene og ingeniør-tankegangen godt med. Jeg har også bidratt med kunnskapene mine andre steder i bedriften, og man merker fort at alle jobber sammen mot et felles mål på tvers av alle disipliner og avdelinger. Det er også et godt læringsmiljø hvor det er mange som står klar til å hjelpe deg.

Jonathan Eide

Jeg studerer nå ELSYS 5. år på NTNU i Trondheim, men mitt arbeidsliv begynte allerede da jeg tok en Bachelorgrad innen automasjon. I løpet av 2. klasse hadde jeg sommerjobb i AutoStore, noe som banet vei for å skrive bacheloroppgave for bedriften. På bacheloren oppfant vi et vellykket produkt for å forbedre AutoStore-installasjoner som skal brukes over hele verden i nær fremtid. Dette jobber jeg fremdeles med å videreutvikle ved siden av studiene til dags dato.

Til høsten, når masteren er levert, ser jeg fram til å jobbe fulltid for AutoStore, på et sykt kult, og hemmelig prosjekt i Stavanger.

Jeg anbefaler å søke jobb hos AutoStore siden jeg personlig liker at bedriften har en «gründervibe», der man får sjansen til å teste nye idéer man har, og der det er lov å «faile».

Colin Daniel

I fjor fullførte jeg masteren min i Strategi, Organisering og Ledelse ved NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Jeg fikk tidlig på året kjennskap til AutoStore gjennom deres utrolige veksthistorie, og var så heldig å få skrive masteroppgave om deres unike organisasjonskultur, samt hvordan AutoStore legger til rette for videre vekst ved hjelp av denne kulturen.
I løpet av våren var jeg også så heldig å få jobbe deltid i selskapet HR-funksjon, og det førte videre til både sommerjobb og deretter fast ansettelse som HR Koordinator.

Allerede fra første kontakt med AutoStore la jeg merke til menneskenes åpenhet og villighet til å hjelpe der det trengtes – selv når ting var supertravelt. Noe av det som gjør AutoStore til en så god arbeidsplass er at menneskene er fremoverlente og fleksible, samtidig som de er jordnære og transparente. Det er også svært motiverende å være en del av et vinnende lag der det jobbes innovativt mot aggressive mål. Dersom du synes det høres spennende ut å jobbe i et selskap med høyt tempo – og som er verdensledende innen sin bransje, så anbefaler jeg deg å søke jobb i AutoStore.