DNB 2020

DNB – Mer enn bare bank!

Hva er DNB for deg? Kanskje du har sparepengene eller boliglånet ditt her? Sannsynligheten er stor for at du har brukt Vipps, men uansett hva det er, så er det naturlig at tankene går til økonomi og sparing. Og, i Norges største bank så jobber det vel utelukkende økonomer med utdanning fra BI og NHH?

Feil! Her i DNB har vi behov for en stor spredning av kompetanse og kulturell bakgrunn, og våre ansatte har utdanning innen alt fra Ingeniørstudier til HR, i tillegg til den vanlige økonomen. Mulighetene er mange her i banken og Graduate-programmet vårt er perfekt for nyutdannede som søker spennende utfordringer og har lyst til å bidra til å forme fremtidens bank. Her får du et lite innblikk av hvor årets Graduates kommer fra og hva de jobber med:

Andre artikler:

Jones Mabea Agwata

Graduate med master i Machine Learning fra England
I løpet av masteren min deltok jeg, og tre klassekamerater, i DNBs Digital Challenge. Her var vi så heldige at vi kom på tredjeplass og ble tilbudt et vinter-internship i en av avdelingene. Under internshipet ble jeg så imponert av arbeids- og innovasjonskulturen her i banken, at jeg søkte på graduate-stillingen.

Til daglig arbeider jeg som dataingeniør og hverdagen min består av utvikling, oppdatering og vedlikehold av dataarkitekturen som brukes for å forbedre kundeinnsikten. Mitt siste prosjekt var som teammedlem i utviklingen av nye kategorier i mobilbanken hvor vi nylig slapp den nye funksjonen «Pengebruk».

Ingrid Wroldsen Carslen

Graduate med bachelor i Økonomi og administrasjon fra UiA
Etter å ha tatt en bachelor i økonomi hadde jeg aldri tenkt at jeg skulle jobbe med å utvikle en app! Men det er faktisk det jeg har jobbet med de siste 5 månedene som Graduate i DNB. Jeg har ingen teknisk bakgrunn men har endelig begynt å forstå mer enn 50 % av det de i teamet mitt snakker om.

Som Graduate har jeg fått mulighet til å prøve meg i andre forretningsområder og etter jul startet jeg i Konsernutvikling. Her jobber jeg med et prosjekt for å utvikle den best måten å jobbe på. Det jeg elsker med DNB er at det så utrolig mange flinke, kunnskapsrike folk, samt alle mulighetene til å lære nye ting.

Karan Man Hussain

PositionTidligere graduate med bachelor i data og master i Industriell økonomi fra UiA
Graduate-programmet legger opp til at du jobber innenfor ulike områder og får prøve ulike roller. For min del så startet jeg som en forretningsanalytiker, og etter kun en måned i DNB ble satt på et veldig spennende prosjekt med å digitalisere og automatisere «bli kunde-prosessen» for bedriftskundene våre. Jeg valgte da å fokusere fult på dette, og vi endte med at vi forkortet etableringsprosessen for bedriftskunder fra noen uker til noen minutter for de mindre komplekse kundene våre.

Her har du mulighet til å utforske og finne ut av hva du selv ønsker. Lederen din og deg finner ut av om du har lyst til å hospitere og hva du faktisk kunne tenke deg å prøve ut. Så her er det mange muligheter hvor du kan jobbe med alt fra det vi assosierer med tradisjonell bank til innovasjon, teknologi, samfunnsansvar og mye mer.

Jon Melhus Ueland

Graduate med master i Industriell Økonomi (UiA) og Finans (BI)
I DNB nå til dags er det et enormt fokus på data og datakvalitet, og til daglig har jeg en rolle i flere prosjekter som går ut på å forbedre nettopp dette. Jeg er ansatt i avdelingen Konsernfinans, men i løpet av det første året skal jeg flytte rundt på meg for å se mer av banken. Jeg har allerede hospitert i avdelingen IT Business Controller og i april skal jeg til Markets for å lære mer om aksjeanalyse. Det beste med å være ansatt i DNB er nettopp dette, at man får muligheten til å hospitere rundt i hele banken.

Emmy Austvik

Graduate med bachelor i Geologi og master i Risk Management fra UiS
Mitt navn er Emmy Austvik, jeg er en Cyber Security Graduate for DNB, hvor jeg jobber med risikoarbeid knyttet til IT-tjenestene våres. Jeg har en bachelor i petroleums geologi, men bestemte meg for å skifte retning på masteren min. Jeg endte med å ta en master i Risk Management, som er en sivilingeniør grad.

Veien fra geologi til bank er ganske lang, men DNB er interessert i mennesker med mange forskjellige bakgrunner, og siden noen av de største kundene til DNB er fra petroleumsbransjen (også shipping, miljø, helse m.m.) er det nyttig å ha folk med kompetanse innenfor forskjellige områder.