FOR BEDRIFTER

Hvorfor skal din bedrift delta? Her finner du informasjon om pakkeløsningene vi tilbyr.

 

Hvorfor skal din bedrift delta på Karrieredagen 2023?

Karrieredagen er en unik mulighet for deg til å knytte kontakt med studenter i Sørlandsregionen. Karrieredagen i Grimstad er Sørlandets største karrieredag og en mulighet for bedrifter å nå ut til mange lovende jobbsøkere på ett og samme arrangement. Som bedrift er det viktig å gjøre seg synlig for studentene og informere om hva du som arbeidsgiver kan tilby, både nå og i fremtiden.

Karrieredagen er det beste verktøyene vi kan tilby der både studenter og bedrifter kan møtes for nettverksbygging. På Karrieredagen kan du møte dine nye kollegaer. Studentene er også opptatt av å sikre fremtiden og knytte kontakter.

Karrieredagen holdes på Universitetet i Agder, campus Grimstad, 08.Februar 2023. På den siste fysiske karrieredag i 2020 deltok 80 bedrifter og dagen ble en stor suksess. Vi satser på å gjenta denne suksessen og håper at akkurat din bedrift ser verdien i Karrieredagen og ønsker å delta.

 

Det er nå åpent for å registrere din bedrift, vi har tre pakkeløsninger du kan vurdere under.

 

STAND STØRRELSE

7

STAND

kr 15 000 ,-

Stand (ca. 6kvm)

Inkluderer bord, kaffe, snacks og 3 lunsjplasser.



MEDIUM STAND

kr 25 000 ,-

Prioritert stand (ca. 10-11 kvm)

Inkluderer bord, kaffe, snacks og 4 lunsjplasser.

 




STOR STAND

kr 35 000 ,-

Prioritert stand (ca. 18-20kvm)

Inkluderer bord, kaffe, snacks og 6 lunsjplasser.

Hva får du gjennom våre kanaler?

Gjennom våre kanaler får din bedrift muligheten til å nå de 3 500 studentene ved UiA Campus Grimstad. For deres bedrift deler vi en promofilm både på våre hjemmesider og på Karrieredagens Facebooksider. En film som ses av alle studenter gir et mye sterkere inntrykk enn en vanlig jobbannonse. En god film kan bli husket lenge, og stiller deres bedrift øverst på ønskelisten når studentene søker jobb.
I forkant av, og på selve Karrieredagen, vil det gis ut magasin hvor dere vil få en artikkel. Dere vil også få logoen deres med både i vår «etterfilm» av arrangementet, og på Karrieredagsplakatene som blir hengt opp og brukt som forsidebilde på Facebook-siden.

Ikke vær sjenert!

Har du spørsmål angående registrering, kontakt oss gjerne!
Send oss en e-post på: