MHWirth AS 2020

Fremtidens boreteknologi er her.

MHWirth har i løpet av årenes løp utviklet seg fra å være en lokal leverandør til å bli en av de store globale aktørene som leverer boreutstyr, -teknologi, -systemer og -tjenester til den internasjonale olje- og gassindustrien. I dag jobber 1600 mennesker på våre kontor i 12 forskjellige land.

125 år

Vi har røtter helt tilbake til 1895 og leverer i dag komplette boreutstyrspakker til boreskip, offshoreplattformer og landrigger over hele verden. Vi er en del av Aker konsernet. Hovedkontoret vårt er i Kristiansand.

Spisskompetanse

Olje- og gass markedet har alltid vært syklisk og med noen år med lavere aktivitet, har vi fått tid til å forberede oss og spisse vår kjernekompetanse; boring. En av våre strategier er spisskompentanse til vår nye boreteknologi. Derfor er vi på plass på UiA’s Karrieredag i Grimstad hvor vi ønsker å knytte kontakt med studenter som er interessert i vårt Summer Internship program. Kom og besøk stand 21 for mer info!

Utvikling

Som ansatt i MHWirth får man mulighet til å videreutvikle seg innen sitt fagfelt og til å øke sin kompetanse på nye områder innen blant annet teknologi, IT, digitalisering og robotisering. En arbeidshverdag i MHWirth er både varierende og spennende, hvor du vil få mulighet til å være med å påvirke vår teknologiutvikling videre.

Med avdelinger over hele verden kan det også åpne seg spennende internasjonale karrieremuligheter.

Team

Ønsker du å være med å løse morgendagens teknologi sammen med våre dyktige globale team bestående av spesialiserte, erfarne og entusiastiske ingeniører, er vi det rette firmaet for deg.

Kontakt

For informasjon send oss en email eller se vår webside for å søke sommerjobb.

Kontaktinformasjon espen.olsvoll@mhwirth
Sommerjobb 2020 https://mhwirth.com/careers/job-opportunities/

Andre artikler: