PRAKTISK INFO TIL BEDRIFTER

Materiell  

Vi kan dessverre ikke tilby stativer, tv og lignende, så alt av teknisk utstyr må medbringes selv eller bestilles fra vår samarbeidspartner Best Event. Vi stiller med skjøteledninger så godt vi kan. Andre kabler, som HDMI og ladekabler, må dere medbringe selv.

Det er mulighet til å sende stand-materiell på forhånd til adresse:

 

Universitetet i Agder

Varemottak

Jon Lilletunsvei 9

4879 Grimstad

Merk leveransen med: «Karrieredagen ved Eirik Matias Vinje».

 

Det gjøres oppmerksom på at hver bedrift har ansvar for å pakke sammen og ta med standutstyret etter arrangementet. Hver bedrift er selv ansvarlig for å ordne retursending av sitt materiell. Retursending må allerede være bestilt på forhånd. Vi presiserer at UiA ikke har kapasitet til å lagre materiell etter karrieredagen. 

Stillingsutlysning 

Vi ønsker å informere om at KD har en egen side der dere kan poste stillingsutlysninger! For å få lagt ut stillingsutlysninger må dere fylle ut skjemaet som dere finner her:  

https://kduia.no/for-bedrifter/registrer-stillingsutlysning/ 

Dette er en del av pakken for KD. Det er mulig å registrere flere stillinger. Stillingsutlysningssiden vil bli publisert i våre ulike kanaler, og for best resultat ber vi dere om å fylle ut skjemaet så godt dere klarer.

Parkering 

Det vil kun bli holdt av én parkeringsplass til hver bedrift. Det anbefales at det samkjøres. Bedriftene skal parkere i midterste etasje i nytt parkeringshus. OBS! Dette er parkering mot avgift. Det er mulighet for å levere stand-materiell ved varemottaket til driftsavdelingen før parkering. Våre parkeringsvakter viser vei.

 

Alternativ parkering kan finnes ved Circle K oppe ved E18. Denne er gratis for UiA. Mer info om denne parkeringsplassen kan ses her: https://www.uia.no/om-uia/finn-fram/parkering-ved-uia/parkering-campus-grimstad