FAQ

8. Februar 2023 arrangeres karrieredagen ved Universitetet i Agder. Hva er egentlig karrieredagen? Hva innebærer det, hvem den er for, hvordan kan man delta, og hvordan skal man forberede seg?

Hvordan blir karrieredagen i år?

Tilbakemeldingene fra bedrifter og studenter taler for at de alle fleste foretrekker et fysisk arrangement, og digitalt dersom det ikke lar seg gjøre. Vi i KD-styret har besluttet at det skal bli en hybridløsning for karrieredagen i vår – altså både fysisk og digitalt inne på Graduateland.

Vi åpner opp for at bedrifter kan melde seg på for digital karrieredag (bindende påmelding om det blir digitalt) 

De som allerede er påmeldt på fysisk karrieredag trenger ikke å melde seg på nytt. Dere beholder deres originale pakke. Dere beholder også deres originale pakke når dere melder dere opp til digital karrieredag. 

Karrieredagen 2023

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Ofte stilte spørsmål.

Beholder vi påmeldingen til fysisk gjennomføring dersom vi ikke melder oss på digital karrieredag?

Ja, De som allerede er påmeldt på fysisk karrieredag trenger ikke å melde seg på nytt. Dere beholder deres originale pakke. Dere beholder også deres originale pakke når dere melder dere opp til digital karrieredag.

Vi var allerede påmeldt, må vi gjøre det på nytt?

Nei, De som allerede er påmeldt på fysisk karrieredag trenger ikke å melde seg på nytt. Dere beholder deres originale pakke. Dere beholder også deres originale pakke når dere melder dere opp til digital karrieredag.

Bronsebedrifter som melder seg på digital karrieredag får mulighet til å ønske seg gull/ sølvpakken og en sølvbedrift får muligheten til å ønske seg gullpakken. Dersom en av gull/ sølvbedriftene ikke melder seg på den digitale karrieredagen eller melder seg av arrangementet vil pakken gå til en tilfeldig bronse/sølvbedrift som ønsker å oppgradere pakken sin.

Oppmeldingsskjemaet er for at vi skal få en oversikt over hvor mange bedrifter som blir med dersom det blir digital karrieredag. Derfor ønsker vi at alle bedrifter som ønsker å være med svarer på den.

Når vil det komme en beslutning om karrieredagen går fysisk eller digitalt?

Senest uke 6.

Hvis det MÅ gjennomføres digitalt, Justeres prisen ned da?

Ja, priser for digital karrieredag:

Gull: 20 000kr

Sølv: 13 000kr

Bronse: 7 500kr

Mulighet for en kombinasjon av fysisk og digital karrieredag?

Vi ser på muligheten av å holde en digital karrieredag i vår og en fysisk karrieredag i høst. For å få dette til så er vi veldig avhengig av gode tilbakemeldinger fra dere.

Vi er klar over at de fleste av universiteter har karrieredag på høsten.

Er det noen avbestillingsfrister

Ved avlysning/avbestilling som en følge av force-majeure inntil 2 uker før arrangementet vil 10% av påmeldingsavgiften faktureres. Ved avlysning/avbestilling før 21. Februar vil 0% av påmeldingsavgiften faktureres. 

Det er bare å kontakte oss på styret(at)kduia.no dersom det er mer du lurer på!

Hva er Karrieredagen? 

ENDELIG har samfunnet åpnet seg opp, og tiden er inne for Sørlandets herligste arrangement!

Karrieredagen er årets største happening ved UIA Grimstad, og er en møteplass hvor studenter får innblikk i næringslivet for relevante studier. På karrieredagen er det mye som skjer. Her åpner det opp for nettverking, konkurranser og show. Du vil få muligheten til å komme i kontakt med arbeidsgivere, og får et innblikk i hvordan de forskjellige bedriftene opererer.

Hvem er det for? 

Karrieredagen er åpen for UiA-studenter ved alle trinn – også PhD-kandidater! Karrieredagsteamet og bedriftene håper å se flest mulige studenter den dagen.

Hvordan funker det?

Det blir en karrieremesse inne på universitetet hvor bedriftene står på stand. Her kan studenter besøke standene de ønsker og bli bedre kjent med bedriftene. I løpet av dagen vil det bli holdt presentasjoner fra noen utvalgte bedrifter.

Hva er programmet?

Karrieredagen starter med en høyprofilert konferansier som åpner arrangementet med introduksjon og presentasjon av programmet. Det vil være flere bedriftspresentasjoner og messeaktivitet. Vi vil annonsere bedriftene fortløpende. På kvelden holdes det en bankett med strålende underholdning, god mat og drikke.

Tips til en som syns dette høres bra ut, men ikke vet helt hvordan den skal gå fram?

Vi anbefaler alle studenter til å gjøre gode forberedelser inn mot Karrieredagen. Ved å lese deg opp om bedriftene du ønsker å snakke med på forhånd kan du forberede gode og konkrete spørsmål å stille de under messen. Dette vil vise bedriftene at du er interessert i å høre hva de kan tilby deg som student eller arbeidssøker i tillegg til at du fremstår godt forberedt.

Ikke vær sjenert!

Har du spørsmål til oss, ta gjerne kontakt!
Send oss en e-post på: