FAQ

7. februar 2024 arrangeres karrieredagen ved Universitetet i Agder. Hva er egentlig karrieredagen? Hva innebærer det, hvem den er for, hvordan kan man delta, og hvordan skal man forberede seg?

Karrieredagen 2024

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Ofte stilte spørsmål.

Det er bare å kontakte oss på styret@kduia.no dersom det er mer du lurer på!

Hva er Karrieredagen?

Karrieredagen er årets største happening ved UIA Grimstad, og er en møteplass hvor studenter får innblikk i næringslivet for relevante studier. På karrieredagen er det mye som skjer. Her åpner det opp for nettverking, konkurranser og show. Du vil få muligheten til å komme i kontakt med arbeidsgivere, og får et innblikk i hvordan de forskjellige bedriftene opererer.

Hvem er det for? 

Karrieredagen er åpen for UiA-studenter ved alle trinn – også PhD-kandidater! Karrieredagsteamet og bedriftene håper å se flest mulige studenter den dagen.

Hvordan funker det?

Det blir en karrieremesse inne på universitetet hvor bedriftene står på stand. Her kan studenter besøke standene de ønsker og bli bedre kjent med bedriftene. I løpet av dagen vil det bli holdt presentasjoner fra noen utvalgte bedrifter.

Hva er programmet?

Karrieredagen starter med en høyprofilert konferansier som åpner arrangementet med introduksjon og presentasjon av programmet. Det vil være flere bedriftspresentasjoner og messeaktivitet. Vi vil annonsere bedriftene fortløpende. På kvelden holdes det en bankett med strålende underholdning, god mat og drikke.

Tips til en som syns dette høres bra ut, men ikke vet helt hvordan den skal gå fram?

Vi anbefaler alle studenter til å gjøre gode forberedelser inn mot Karrieredagen. Ved å lese deg opp om bedriftene du ønsker å snakke med på forhånd kan du forberede gode og konkrete spørsmål å stille de under messen. Dette vil vise bedriftene at du er interessert i å høre hva de kan tilby deg som student eller arbeidssøker i tillegg til at du fremstår godt forberedt.

Ikke vær sjenert!

Har du spørsmål til oss, ta gjerne kontakt!
Send oss en e-post på: