STILLINGSUTLYSNINGER

Her legger vi ut stillingsutlysninger fra bedrifter som deltar på Karrieredagen UiA 2023!

Ønsker din bedrift å annonsere for ledige stillinger? Trykk her!

Summer internship
Skagerak energi

Klimautfordringene i samfunnet er betydelige. For å opprettholde en bærekraftig jordklode er det avgjørende med dekarbonisering av samfunnet og forbruk må reduseres. Dette skal fortrinnsvis skje samtidig som vi ønsker at levestandarden vår opprettholdes, og økes i andre deler av verden. En viktig bidragsyter i denne likningen er bruken av energi og forventningen om et betydelig økt energibehov i framtiden. Per nå er det ubalanse i likningen, og for å nå de vedtatte klimamålene må alle sektorer bidra. Skagerak Energi spiller på lag med en grønn framtid og er innstilt på å ta del i denne oppgaven. Vi er overbevist om at vi også er en del av løsningen for et bærekraftig samfunn. Om Sommerprosjektet: Skagerak har tro på at mangfold gir en større skaper- og innovasjonskraft i et team. Mangfold tilrettelegger for nytenkning og kreativitet, som gjør at man kan skape gode løsninger. Vi vil derfor samle et tverrfaglig team på 4 til 6 studenter som skal jobbe tett sammen på vårt hovedkontor i Porsgrunn. Vi oppfordrer studenter fra alle fagretninger til å søke! Har du erfaring fra innovasjon, bærekraft, etikk, biologi eller annen relevant erfaring gjennom studiene ønsker vi din søknad. I søknaden er det viktig at du informerer om fagretningen din, hva du vil kunne bidra med inn mot et slikt prosjekt og hvorfor nettopp du er den kandidaten vi bør satse på. Legg også ved CV, vitnemål/karakterutskrift, attester og referanser. Prosjektet har en varighet på ni uker med oppstart 13.juni og avslutning 12.august, inkludert ferie i uke 28 og 29. Når prosjektet er ferdig presenteres resultatene for konsernledelsen og medarbeidere i Skagerak Energi. For prosjektdeltakere som kommer fra andre deler av landet vil vi være behjelpelig med å skaffe bolig. Kvalifikasjoner: Du har fullført bachelor og er i gang med eller skal starte mastergrad i 2022 Relevant utdannelse innenfor samfunnsfaglige, teknologiske eller økonomiske fagretninger Vi tilbyr: En spennende hverdag og meningsfulle oppgaver med støtte fra organisasjonen Tillit, ansvar og påvirkningsmuligheter Tilgang til et av Norges sterkeste kompetansemiljø i energisektoren Mulighet for å bygge nettverk hos en spennende arbeidsgiver Flotte arbeidslokaler i Skagerak Energis hovedkontor i Porsgrunn Konkurransedyktig lønn

Les mer og søk på stillingen her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=245160202

CGI søker morgendagens konsulentstjerner til sitt talentprogram
CGI

Er du talentet vi leter etter? Ønsker du å starte din karriere i et av verdens største IT-konsulentselskap? Vi ser etter nyutdannede til vårt talentprogram med oppstart august 2022 i Oslo og Trondheim.

Hos oss venter en variert arbeidshverdag, bratt læringskurve og spennende utfordringer. Du blir fast ansatt i CGI samtidig som du deltar i vårt toårige talentprogram. Vi gir deg forutsetninger for å utvikle deg i prosjekt hos kunder, en solid opplæringspakke og kulturbyggende aktiviteter. Her får du et bredt spekter av muligheter!

Les mer og søk på Talentprogrammet her: https://www.poption.com/companies/cgi/postings/pJXf77

Vi søker lønnskonsulenter som ønsker kundeansvar
View Ledger

Selskapet vokser og vi trenger derfor flere lønnskonsulenter til kontoret i Oslo. Vi oppfordrer også nyutdannede som er nysgjerrige på lønnsfaget å søke.

2021 var en milepæl i VIEWs historie. Vi ekspanderte til Finland, bikket 370 ansatte og omsatte for 430 millioner. VIEW Ledger ble etablert i 2004 i Norge og er ledende på leveranse av skybaserte systemløsninger, økonomitjenester og rådgivning. I Norge har vi hovedkontoret i Oslo, men er også lokalisert i Bergen, Haugesund, Kristiansand, Sandefjord, Lillehammer, Stavanger, Søgne og Ålesund. Vi har dessuten kontorer i Sverige og Finland.
Fagteam lønn og HR er i vekst og vi søker etter to nye kollegaer. Vi er i dag elleve dyktige medarbeidere, som jobber med lønnsarbeid for mange av VIEW Ledger sine spennende og ambisiøse kunder. Hos oss er det høyt under taket og vi setter pris på engasjerte folk.

Hos oss vil du bli del av et teknologidrevet selskap som ønsker å hjelpe virksomheter med å digitalisere sine økonomiprosesser. Du vil få muligheten til å jobbe med mange dyktige medarbeidere med høy faglig kompetanse. Mange har utdannelse som siviløkonom, bachelor- eller mastergrad innen revisjon, økonomi og administrasjon.

Søknader vil bli behandlet fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt med oss

Les mer og søk på stillingen her: https://www.viewledger.no/jobb-i-view/?rmpage=job&rmjob=79&ref=

Søker nyutdannede utviklere
Computas

Du har studert og studert, og nå skal du ta i bruk det du har lært. Så hvor skal du begynne? Hva slags selskap? Hva slags stilling? Finnes det en arbeidsgiver der ute som passer meg og mine ønsker, drømmer og ambisjoner? Det er bare å kaste deg ut i det. Og hos oss kan vi love deg en god og trygg landing. Det sier de som har startet sin karriere hos oss. Derfor er det mange som blir hos oss, for de kan ikke tenke seg et bedre sted å jobbe. Vi er på utkikk etter deg som har teknisk utdannelse, kommer rett fra studiene eller har ett-to års erfaring. Du er ivrig etter å komme i gang med å utvikle digitale løsninger og se de komme til nytte i samfunnet. En god start betyr alt! Som nyutdannet i Computas blir du en del av Computas NXT. Denne avdelingen er skrudd sammen for å gi den oppfølgingen, tryggheten og friheten du trenger for å få en god start. Du vil tilhøre denne avdelingen i starten av din karriere. Du inspirerer oss I Computas blir du en del av et lag hvor alle er like viktige, og hvor vi oppriktig bryr oss om hverandre. Det er ikke tilfeldig at det er vi ansatte som sammen eier selskapet. Vi ser også en stor verdi i det du tar med deg av ny kunnskap og nye metoder for problemløsning. Lær av de beste Den mest effektive måten å lære og utvikle seg på er å jobbe tett sammen med flinke folk. Hos oss får man en menor som er ivrig på å dele sin erfaring og kunnskap med deg. Vi er sikre på at du får en solid og trygg oppstart i Computas med tett oppfølging. Dette tilbyr NXT: -Tre-ukers onboarding hvor du lærer alt om Computas og vår måte å jobbe på. Du får din egen fadder, blir kurset, deltar på workshops mm. -Spennende prosjekter med superflinke mentorer. -Et miljø og en kultur som gir deg tryggheten du trenger for å gå ut av komfortsonen og ta nye faglige og personlige -steg. -Et generøst kompetansebudsjett. -Konsulent-klubb, startup-klubb, fagnettverk, fagdager og fagkvelder, hyttetur, cage-ball, klatring, padel, brettspill mm.. finn din interesse, eller ta initiativ til å starte opp din favorittaktivitet. -Mulighet til å påvirke: Computas har en flat struktur med nærhet til ledelse og beslutninger. Ønsker du å engasjere deg, får du raskt ansvar. KONTAKTPERSON Simon Isaksen simi@computas.com +47 951 19 892

Les mer og søk på stillingen her: https://computas.com/stillinger/nyutdannede-utviklere/

Nyutdannet i 2022 og vil jobbe med teknologi?
Sopra Steria

Få en rakettstart på arbeidslivet hos Norges beste arbeidsplass! Synes du de fleste graduate-programmer fremstår som nesten helt like? For å gjøre det litt enklere for deg å velge, tenkte vi å fortelle om de to tingene som skiller oss ut fra de aller fleste, ja – kanskje alle. Å ha flere muligheter er nemlig lurt dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du ønsker å bli skikkelig god i om noen år. Vi har varierte prosjekter, flere forskjellige roller og et utall ulike kunder å jobbe med. Det gjør at du har mange muligheter til å ombestemme deg, dersom du vil jobbe innen nye fagområder og bransjer. Du vil i så fall ikke bli den første. Kolleger som har jobbet andre steder sier vi deler langt mer kunnskap enn andre. Her er det alltid noen som vil øse av sin erfaring, og har du en idé på lager er det mange som vil utvikle den sammen med deg. «Power of Sharing» er et begrep som sitter i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om og om igjen. I tillegg til disse to tingene, får du selvfølgelig mye mer. Nyutdannet innen teknologi Vi ser nå etter nyutdannede til vårt graduate-program, som ønsker å jobbe teknisk og være med på å utvikle samfunnet sammen med våre kunder. Hos oss får du jobbe med ulike teknologier og fagområder i forskjellige bransjer, slik som systemutvikling (Java, .Net), big data, data engineering, nettverk, samhandlingsløsninger, skyplatformer (Azure, Linux, Aws, Google), og testutvikling, for å nevne noen. Hos oss får du jobbe med innovative teknologier og være med på prosjekter fra start til slutt. Få venner for livet Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og til kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på ett eller flere prosjekter. Programmet går over ett år og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her. Gode grunner til å velge oss: Du får den beste muligheten til å snuse på ulike prosjekter, roller og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god i. Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet. Muligheten til å delta på Microsoft University, for du er vel ikke ferdig utlært? Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig.  Hvem er så du? Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2022. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn: Høyere utdannelse innen teknologi, enten master eller bachelor Karakterer som gjør deg og de rundt deg stolte Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre Du liker både teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape Kan godt norsk, muntlig og skriftlig Oppstart er i hovedsak 1. august 2022, men tidligere oppstart kan vurderes. Vi ser frem til å motta din søknad! For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV, karakterutskrift og vitnemål fra vgs.  Er det noe du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med Jo Anders Thoen (jo.thoen@soprasteria.com) eller Vilde Amundsen (vilde.amundsen@soprasteria.com).

Les mer og søk på stillingen her: https://www.soprasteria.no/bli-en-av-oss/ledigestillinger/stilling/197434

Nyutdannet i 2022 og vil jobbe med teknologi i Stavanger?
Sopra Steria

Få en rakettstart på arbeidslivet hos Norges beste arbeidsplass! Synes du de fleste graduate-programmer fremstår som nesten helt like? For å gjøre det litt enklere for deg å velge, tenkte vi å fortelle om de to tingene som skiller oss ut fra de aller fleste, ja – kanskje alle. Å ha flere muligheter er nemlig lurt dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du ønsker å bli skikkelig god i om noen år. Vi har varierte prosjekter, flere forskjellige roller og et utall ulike kunder å jobbe med. Det gjør at du har mange muligheter til å ombestemme deg, dersom du vil jobbe innen nye fagområder og bransjer. Du vil i så fall ikke bli den første. Kolleger som har jobbet andre steder sier vi deler langt mer kunnskap enn andre. Her er det alltid noen som vil øse av sin erfaring, og har du en idé på lager er det mange som vil utvikle den sammen med deg. «Power of Sharing» er et begrep som sitter i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om og om igjen. I tillegg til disse to tingene, får du selvfølgelig mye mer. Nyutdannet innen teknologi Vi ser nå etter nyutdannede til vårt graduate-program, som ønsker å jobbe teknisk og være med på å utvikle samfunnet sammen med våre kunder. Hos oss får du jobbe med ulike teknologier og fagområder i forskjellige bransjer, slik som systemutvikling (Java, .Net), big data, data engineering, nettverk, samhandlingsløsninger, skyplatformer (Azure, Linux, Aws, Google), og testutvikling, for å nevne noen. Hos oss får du jobbe med innovative teknologier og være med på prosjekter fra start til slutt. Få venner for livet Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og til kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på ett eller flere prosjekter. Programmet går over ett år og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Dette nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg får du venner for livet. For et innblikk i hvordan hverdagen er for våre graduates, ta en titt her. Gode grunner til å velge oss: Du får den beste muligheten til å snuse på ulike prosjekter, roller og bransjer og dermed finne ut av hva du vil bli skikkelig god i. Flere kolleger som ønsker å dele av sin erfaring enn hos noe annet IT-konsulentselskap i dette landet. Muligheten til å delta på Microsoft University, for du er vel ikke ferdig utlært? Så burde vi sikkert nevne at vi er kåret til Norges beste arbeidsplass fem år på rad, har seks ukers ferie og bedriftshytter i Hemsedal, Norefjell, Trysil og på Beitostølen Dessuten har vi 30 ulike aktivitetsgrupper innen alt fra idrett, friluftsliv, gaming og karaoke, men frykt ikke; deltagelse er frivillig.  Hvem er så du? Vi ser etter deg som er nyutdannet våren 2022. I tillegg har den ideelle kandidaten følgende bakgrunn: Høyere utdannelse innen teknologi, enten master eller bachelor Karakterer som gjør deg og de rundt deg stolte Du liker å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre Du liker både teknologi i seg selv, og hvilke endringer den kan skape Kan godt norsk, muntlig og skriftlig Oppstart er i hovedsak 1. august 2022, men tidligere oppstart kan vurderes. Vi ser frem til å motta din søknad! For å vurdere din søknad må følgende dokumenter lastes opp: søknadsbrev, CV, karakterutskrift og vitnemål fra vgs.  Er det noe du lurer på er du velkommen til å ta kontakt med Jo Anders Thoen (jo.thoen@soprasteria.com) eller Vilde Amundsen (vilde.amundsen@soprasteria.com).

Les mer og søk på stillingen her: https://www.soprasteria.no/bli-en-av-oss/ledigestillinger/stilling/238184

Software Developer
Volue

As we expand our presence into new markets and adapt to major changes in the renewable power markets, Volue Market Services is looking to further strengthen our R&D department. We are therefore hiring developers to work on Market Services’ internal systems and improve delivery of services to our customers. We work with agile development centered around Microsoft DevOps with GitHub server as the version control. Systems will be developed primarily in .NET 6 using C#, although the usage of F# is also under consideration for certain parts. We have a very high focus on security. Volue has a strong preference for cloud computing and we will have a strong central cloud team to support the development teams. Locations: We currently have developers in both Arendal and Aarhus. Depending on previous competence, other Volue locations are under consideration as we have good experiences with colleagues working remotely. Working in a flat structure where all voices count, candidates will have ample opportunity to influence the direction of development as well as the choice of technology. The developers will work closely with representatives from non-developer teams in Market Services to ensure that the services developed fulfill the requirements by other lines of the business. There will furthermore be plenty of opportunity to develop your skills. Working from a good home office will be supported. Main tasks and duties Developing back-end systems for energy transaction handling Developing back-end systems for the trading part of mFRR balancing systems Developing back-end systems hedging financial index products Developing back-end systems for trading of Green Certificates Maintaining the SW with bug fixes and customer adaptations. We are moving into more AI/Machine learning territory with algorithmic trading and use of Machine Learning technology in our back-end systems. Qualifications Experience: Bachelor/Master´s degree in Software Development or similar competence level Experience in development, commercially or in open source. Good understanding of using interfaces/API’s Some experience/education on databases and optimization of queries Candidates that can show practical skills will be considered without formal education Recently graduates are encouraged to apply Experience with Business Intelligence or low-code tools/development is a bonus. Personal attributes suitable for the role: Able to work with different nationalities Able to work from different location through the use of remote tools Good technical English Ability to focus on your tasks and communicate any impediments An interest in expanding your skillset Who we are in Volue Sustainable development is vital for our future. This development comes with challenges that require stability. We believe that great people, delivering end-to-end platforms and technology services are key to unlocking a better and more prosperous future. As a company, we might be a new player, but we know the game better than most. Founded by some of the most experienced and innovative technology companies in the industry, Volue’s DNA has been the transition to sustainable and digital services. Volue is about people. From staff to client, people are at the centre of all our operations, and we strive for a flat structure where everyone feels included, appreciated and recognized for their individual talent and efforts. We call this «ONE Volue». We hire talented individuals, regardless of gender, race, ethnicity, ancestry, age, disability, sexual orientation, gender identity or expression, cultural background or religious beliefs.

Read more and apply for the position here: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=247238592

Sommerjobb
Skanska

Vi vil mer. Og vi trenger flere på laget. Søk sommerjobb hos oss I Skanska ser vi på studenter som viktige fremtidige ressurser, og derfor vil vi gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Har du hatt sommerjobb er muligheten stor for å få fast jobb etter endt utdanning. Skanska kan tilby deg som student en sommerjobb innenfor bygg, anlegg og Survey. Du vil få kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt og hvor du aktivt deltar i prosjektarbeidet. Sommerjobb i vår byggvirksomhet Du vil være med å bygge boliger, kontorbygg, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre regionskontor, Skanska Husfabrikken eller Skanska Stålfabrikken, og arbeide på et prosjekt i nærheten av dette. Du jobber vanlig arbeidsuke, og tilknyttet ditt hjemsted eller ønsket lokasjon. Søk sommerjobb i vår byggvirksomhet her: https://emp.jobylon.com/jobs/95862-skanska-norge-sommerjobb-bygg/ Sommerjobb i vår anleggsvirksomhet Du vil være med å bygge veier, broer, kraftstasjoner og tunneler. Våre anleggsregioner er av nasjonal virksomhet og reising må påregnes. I anlegg arbeider man etter en arbeidstidsordning. Noen prosjekter har en 12 – 9-ordning, det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Andre alternativer til arbeidsordning er 4 dagers uke. Søk sommerjobb i vår anleggsvirksomhet her: https://emp.jobylon.com/jobs/95873-skanska-norge-sommerjobb-anlegg/ Sommerjobb i Skanska Survey Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Her kan du jobbe ved våre kontor i Oslo, Bergen og Trondheim, eller i våre anleggsprosjekter. Vi er ute etter deg som holder på med utdannelse innenfor geomatikk og landmåling. Søk sommerjobb i Skanska Survey her: https://emp.jobylon.com/jobs/95875-skanska-norge-sommerjobb-survey/ Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider http://www.skanska.no Ønskede Kvalifikasjoner: Fullført eller pågående studier fra Høyskole/Universitet innen relevante fagområder Positiv, løsningsorientert og samarbeider godt med andre Søknadsprosess I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved: · CV · Vitnemål og/eller karakterutskrift · Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt Søknadsfristen er satt til 31. mars 2022. Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045, og vi søker flere dyktige medarbeidere som kan bli med oss på denne reisen. I Skanska Norge mener vi at inkludering og mangfold er en styrke og en viktig del av vår interne kultur og vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å ha medarbeidere hos oss som speiler mangfoldet i samfunnet og ønsker en bredde av ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, for å bidra til enda bedre oppgaveløsning og innovasjonskraft.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.skanska.no/hvem-vi-er/jobb-i-skanska/ledige-stillinger/?PageCount=10&Language=nb-NO&CountryCode=NO&SortOrder=0

Er du nyutdannet og lyst på fulltidsjobb?
Skanska

Vi vil mer. Og vi trenger flere på laget. Søk jobb som nyutdannet hos oss Young Professionals Program For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper. Jobb i Skanska Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene. I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi. Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge. Bygg Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge blant annet boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre regionskontorer, Skanska Husfabrikken eller Skanska Stålfabrikken, og arbeide ute på et prosjekt i nærheten av dette. Søk som nyutdannet i vår byggvirksomhet her: https://emp.jobylon.com/jobs/95852-skanska-norge-nyutdannet-bygg/ Anlegg Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom. I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes – det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri. Søk som nyutdannet i vår anleggsvirksomhet her: https://emp.jobylon.com/jobs/95853-skanska-norge-nyutdannet-anlegg/ Survey Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistavdelingene, blant dem Skanska Survey. Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Vi ansetter til våre kontor i Oslo, Bergen og Trondheim, og til våre anleggsprosjekter. Vi er ute etter deg som har utdanning innenfor geomatikk og landmåling. Søk som nyutdannet i Skanska Survey her: https://emp.jobylon.com/jobs/95855-skanska-norge-nyutdannet-survey/ Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt. Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider http://www.skanska.no Søknadsprosess I søknadsskjemaet blir du bedt om å laste opp vedlegg. For at vi skal kunne vurdere din søknad er det nødvendig at du legger ved: · CV · Vitnemål og/eller karakterutskrift · Personlig søknadsbrev, der du forteller kort om deg selv og ønsket arbeidsfelt Søknadsfristen er satt til 31. mars 2022. Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene våre med 50 % innen 2030 og være klimanøytral i 2045, og vi søker flere dyktige medarbeidere som kan bli med oss på denne reisen. I Skanska Norge mener vi at inkludering og mangfold er en styrke og en viktig del av vår interne kultur og vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å ha medarbeidere hos oss som speiler mangfoldet i samfunnet og ønsker en bredde av ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver, for å bidra til enda bedre oppgaveløsning og innovasjonskraft.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.skanska.no/hvem-vi-er/jobb-i-skanska/ledige-stillinger/?PageCount=10&Language=nb-NO&CountryCode=NO&SortOrder=0

Fulltidsjobb som energirådgiver 
Rejlers

Nå er vi på leting etter flere flinke folk innen fagområdet Energirådgivning! Er du den vi ser etter? Stillingen er lokalisert i Kristiansand og innebærer å bistå våre kunder med å avdekke og dokumentere energireduserende tiltak, energimerking av bygninger, energivurdering av tekniske anlegg samt evaluering av energibruk i nybygg opp mot offentlige krav (TEK17, Passivhus osv). Rejlers tilbyr energirådgivningstjenesten til både offentlige og private byggeiere, entreprenører og utbyggere over hele Norge. UTVID DIN KOMPETANSE OG DITT POTENSIALE HOS OSS Stillingen innebærer arbeidsoppgaver som: Energimerking og energivurdering av tekniske anlegg Energioppfølging, identifisering og gjennomføring av energitiltak samt testing av ferdige prosjekter Utarbeide kravspesifikasjoner for bl.a. offentlige anskaffelser Arbeide med ENOVAs o.a. støtteordinger HVA SKAL TIL FOR Å BLI EN AV OSS? Vi søker deg som Er en initiativtaker Starter og fullfører aktiviteter/prosjekter Tenker utenfor boksen og har en innovativ tilnærming Er tilpasningsdyktig Reagerer raskt på/i takt med endrede omstendigheter og forventninger Evner å justere seg etter enhver situasjons unike krav Er en lagspiller Trives i samarbeid og tar ansvar for felles måloppnåelse Er en relasjonsbygger og opprettholder nettverk Har en positiv tilnærming til kunnskapsdeling Er forretningsorientert Evner å se det store bildet Tør å utfordre kunder for å kunne levere bærekraftige og vellykkede løsninger Opptrer profesjonelt og i tråd med både kunders og Rejlers verdier og interesser Følgende kvalifikasjoner og ferdigheter kreves Bygningsteknisk og energifaglig ingeniørkompetanse minimum på bachelornivå og minimum to års yrkeserfaring fra energivurdering av klimaanlegg og energiberegninger i bygninger Alternativt to års godkjent fagskoleutdanning i relevant fagretning med to års yrkeserfaring fra energiberegning for bygninger Høy kompetanse i bruk av simuleringsprogramvaren SIMIEN Høy VVS-kompetanse Følgende kvalifikasjoner og ferdigheter er fordelaktige Høy kunnskap om NS 3031, NS 3700 og NS 3701 Kan utføre LCC- og LCA-beregninger Kjennskap til ITB-rollen En genuin interessere for energieffektiv drift av bygg Ha VVS-, varmepumpe- og automasjonskompetanse Kompetanse innen kuldeteknikk Brenner for nye tanker og løsninger for teknisk drift av bygg Kjenner til regler om offentlige anskaffelser Førerkort klasse B Kan foreta jobbreiser på egenhånd Evner til god dialog med kunder HOS REJLERS KAN DU FORVENTE Fleksibel arbeidstid og konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere Faglige utfordringer med gode muligheter til å styrke dine evner og utvide ditt potensiale En flat organisasjonsstruktur med høy grad av autonomi Et Young Professionals nettverk for unge på arbeidsplassen Vi er over 140 ansatte i Rejlers Norge og er representert i Oslo, Hamar, Sarpsborg, Kristiansand, Arendal, Lyngdal og Stavanger. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 80 år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm. Utforsk spennende karrierer hos Rejlers og bli en del av vårt «Home of the learning minds».

Hvis dette høres ut som noe for deg, kontakt oss på denne mailen: emilie.aubert@rejlers.no

Fulltidsjobb som Elkraftingeniør
Rejlers

LYST TIL Å VÆRE MED Å VIDEREUTVIKLE ET SPENNENDE ELKRAFT-MILJØ? Vi er på utkikk etter Elkraftingeniører til Rejlers Engineering, avdeling Elkraft Sør! Avdeling Elkraft Sør består av rådgivende ingeniører som primært leverer ingeniørtjenester til energi- og nettselskaper i Norge, og er lokalisert i Arendal, Kristiansand og Lyngdal. Noen av oppgavene vi bistår våre kunder med er utredning og analyse, beregning, prosjektering og dokumentasjon av anlegg, samt oppfølging av bygging og kontroll av eksisterende infrastruktur. Som en ingeniør hos oss vil du være både en teknisk og administrativ ressurs på prosjektene. Stillingen rapporterer til avdelingsleder for Elkraft Sør. HVA SKAL TIL FOR Å BLI EN AV OSS? Vi søker deg som: Er en initiativtaker Starter og fullfører aktiviteter/prosjekter Tenker utenfor boksen og har en innovativ tilnærming Er tilpasningsdyktig Reagerer raskt på/i takt med endrede omstendigheter og forventninger Evner å justere seg etter enhver situasjons unike krav Er en muliggjører Setter deg mål og jobber hardt for å oppnå dem – sammen med resten av teamet og kunder Du får ting til å skje Er markedsorientert Er en lagspiller Du trives i samarbeid og tar ansvar for felles måloppnåelse Du er en relasjonsbygger og opprettholder nettverk Du har en positiv tilnærming til kunnskapsdeling Kvalifikasjonskrav: Siv.ing./Master eller bachelor innen fornybar energi/elkraft Minimum 4 års erfaring med det norske energi/kraftnett markedet Fordelaktig med fagkompetanse innen et eller flere områder knyttet til: Rådgivning innen energi, Energiforsyning, Trafostasjoner, Høyspent, Konsesjonssøknader, Kabelberegninger, Elkraft mot bane og jernbane Fordelaktig med erfaring fra: Rådgiverbransjen, leverandør eller sluttkunde til norsk energiforsyning UTVID DIN KOMPETANSE OG DITT POTENSIALE HOS OSS Du vil inngå i et team som jobber med ulike kunder og prosjekter. Arbeidsoppgavene vil derfor variere mye avhengig av din kompetanse og tidligere erfaring, samt hvilke oppdrag Rejlers til enhver tid har. Stillingen vil være plassert i avdeling Elkraft sør, men du vil også kunne bli involvert i relevante oppdrag innenfor andre avdelinger. Typiske arbeidsoppgaver vil være: Rådgivning/prosjektering på elkraftsystemer for nettselskaper, kraftprodusenter, store industrikunder, leverandører til energibransjen, Infrastruktur leverandører, jernbane, og havnemyndigheter Elkraft rådgivning Beregninger Konsesjonssøknader Tidligfase-studier Tegning og modellering Prosjektledelse / fagansvarlig på større prosjekter HOS REJLERS KAN DU FORVENTE Et unikt fagmiljø Fleksibel arbeidstid og stor grad av frihet i rollen Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere Faglige utfordringer med gode muligheter til å styrke dine evner og utvide ditt potensiale En flat organisasjonsstruktur med høy grad av autonomi Et Young Professionals nettverk for unge på arbeidsplassen Rejlers leverer tjenester til kunder i hele Norden. Vi er 138 ansatte i Rejlers Norge og er representert i Oslo, Kristiansand, Lyngdal, Arendal, Sarpsborg og Hamar. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 80 år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm. Utforsk spennende karrierer hos Rejlers og bli en del av vårt «Home of the learning minds». Arbeidssted: Kristiansand, Arendal eller Lyngdal

Hvis dette høres ut som noe for deg, kontakt oss på denne mailen: emilie.aubert@rejlers.no

Fulltidsjobb som Ingeniør/Tekniker Nettinformasjon 
Rejlers

Vi er på utkikk etter flere flinke folk til Rejlers Engineering, Elkraft Sør. Elkraft Sør er en del av Rejlers Engineering og leverer dokumentasjon av kritisk infrastruktur. Avdelingen har 28 medarbeidere med lang erfaring og bred kompetanse som betjener våre kunder med blant annet dokumentasjon, innmåling og prosjektledelse fra våre kontorer i Kristiansand, Arendal og Lyngdal. HVA SKAL TIL FOR Å BLI EN AV OSS? Vi søker deg som…. Er en initiativtaker: Setter deg mål og jobber hardt for å oppnå dem – sammen med resten av teamet og kunden Tenker utenfor boksen og har en innovativ tilnærming Er løsningsorientert og får ting til å skje Er en lagspiller: Trives i samarbeid og tar ansvar for felles måloppnåelse God relasjonsbygger som opprettholder nettverk Har en positiv tilnærming til læring og kunnskapsdeling Er forretningsorientert: Evner å se det store bildet Tørr å utfordre kunder for å kunne levere bærekraftige og vellykkede løsninger Opptrer profesjonelt og i tråd med både kunders og Rejlers verdier og interesser Med følgende kvalifikasjoner og ferdigheter: Høyskole / Universitet, Diplom- / Bachelorgrad, innen el, tele, fiber, mobil. Erfaring kan kompensere for formalutdannelse God IT kompetanse og interesse for automatisering Det er fordelaktig med kjennskap til et eller flere av nettinformasjonssystemene: Netbas, Geonis, TelMe, Telemator, Open Nis, Smallworld, WinMap Energi, NIMS og Autocad Erfaring fra energibransjen og/eller elkraftbakgrunn er en fordel Å kunne bli sikkerhetsklarert er en forutsetning for stillingen Skriftlig og muntlig fremstillingsevne tilsvarende nivå C2 på norsk er nødvendig for å utføre arbeidsoppgavene UTVID DIN KOMPETANSE OG DITT POTENSIALE HOS OSS Vi inviterer deg til å ta i bruk kompetanse og erfaring hvor du har muligheten til å være med å utvikle fagområdet Nettinformasjon hos oss i Elkraft sør. Har du erfaring innen fiber, el, Tele og annen kritisk infrastruktur, så er du den rette for oss. Vil du være med på laget vårt får du mulighet til å delta i et fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø. Vi er opptatt av at dokumentasjon av kritisk infrastruktur blir håndtert effektivt og lønnsomt, og etter strenge krav til nøyaktighet. Arbeidet innebærer blant annet: Tverrfaglig arbeid med dokumentasjon innen feltene: elkraft, telekom, mobil, fiber og veglys Delta i satsingen for å utvikle effektive metoder for teknisk dokumentasjon Delta i utviklingsprosjekter vedrørende nettdokumentasjon Dokumentasjon og kontroll av tekniske installasjoner Noe arbeid med relasjonsbygging, markedsføring og salg inn mot eksisterende og nye kunder HOS REJLERS KAN DU FORVENTE Fleksibel arbeidstid og konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Du får full opplæring og egen mentor En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre Et utfordrende, godt faglig og sosialt miljø der medarbeidere trives En stor kundemasse som er sulten på moderne og brukervennlige løsninger Et Young Professionals nettverk for unge på arbeidsplassen Bedriftsidrettslag Mulighet til å bli med på årlige toppturer, både på ski og til fots Faglige- og sosiale samlinger gjennom året. Blant annet learning breakfast, afterwork, sommerfest og julebord Rejlers leverer tjenester til kunder i hele Norden. Vi er 138 ansatte i Rejlers Norge og er representert i Oslo, Hamar, Sarpsborg, Kristiansand, Arendal, Lyngdal og Stavanger. Virksomheten inngår i konsernet Rejlers som har 80 år med erfaring som rådgivende kompetanseleverandør til nordisk næringsliv, og som er børsnotert på NASDAQ QMX i Stockholm. Utforsk spennende karrierer hos Rejlers og bli en del av vårt «Home of the learning minds».

Hvis dette høres ut som noe for deg, kontakt oss på denne mailen: emilie.aubert@rejlers.no

Fulltidsjobb
Tietoevry

Through the Graduate program you get to kick off your Tietoevry career as a member of one of our great teams, specializing in a wide range of technologies and services. Through our recruitment process we secure that you get to meet all departments best suited for your profile to facilitate a good match, both for you as a candidate and the recruiting manager. Once onboard you will get a year packed with these, and more, Graduate benefits: You get a personal mentor, experience from collaborating with multiple digital disciplines, international graduate networking events, young professional network activities & gatherings and you are immediately enrolled into our well-established learning communities. As part of the graduate program our graduates have taken on various different roles within Tietoevry: Software Developer, Business and Cloud Consultant, Business Analysts, Design and many more. We are now recruiting graduates for the fall of 2022 in Norway who want to be a part of shaping the future today! Become a part of our team consisting of 24,000 experts globally, helping businesses and societies meet their full potential – while you are also reaching yours.

Les mer og søk på stillingen her: https://tieto.wd3.myworkdayjobs.com/Tieto_Referral_Site/job/Norway-Fornebu/We-are-looking-for-tech-graduates-to-our-specialist-track-in-Norway–Student-Activities_R97120

Deltidsjobb som studentkonsulent
Yi2

Er du en engasjert student som vil ha lønnet arbeidserfaring som er relevant for studiet? Vi søker for tiden nye studentkonsulenter til Yi2 og innkaller til intervju fortløpende! Young Industrial Innovators AS (Yi2) er et uavhengig konsulentselskap drevet av studenter ved Universitetet i Agder. Vi har siden oppstart 2019 blitt 31 ansatte fra flere av studieretningene ved UiA. Som konsulent hos oss vil du jobbe på flere spennende oppdrag fra næringslivet, men med hovedvekt på industri- og teknologibransjen. Har du også kanskje en lederspire i deg også, og ønsker å bli medeier i Yi2? Vi ser etter fremtidige partnere som på sikt kan ta over selskapet! Dette er en unik mulighet til å få masse praktisk ledererfaring og bygge et stort nettverk.

Les mer og søk på stillingen her: https://yi2.no/stillinger/

Fulltidsjobb- Nyutdannede softwareutviklere
Kongsberg gruppen ASA

Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Vi er i en rivende utvikling, og ønsker å styrke vårt softwaremiljø med flere motiverte, nyutdannede softwareutviklere, gjerne fra 2022-kullet. Informasjon om stillingene: Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 180 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter. Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden. Arbeidsoppgaver: Som softwareutvikler vil du typisk jobbe med utvikling av software innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (C og C++), applikasjon (C++) til brukergrensesnitt (Qt) og oppgavene dine vil tilpasses din bakgrunn og ditt interessefelt. Du får også mulighet til å bidra innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon. Kanskje du ønsker å fordype deg innenfor et tyngre fagområde som f.eks. datalink eller navigasjon? Kanskje du vil jobbe med software sikkerhetsløsninger? Kanskje du er fasinert av ubåter? Eller kanskje du liker å reise og ønsker å se mer av verden? Vi søker deg som: Holder på med eller allerede har Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater Har en sterk interesse for og kompetanse innen softwareutvikling og programmering Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på http://www.nsm.no Som person er du engasjert og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget. Hva kan vi tilby deg? Som ansatt i divisjonen vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde, og delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden. Våre erfarne softwareutviklere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som softwareutviklere hos oss. Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Arbeidssted er Kongsberg, og noe reisevirksomhet må påregnes. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å søke! Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Fulltidsjobb som Embedded Software-utvikler
Kongsberg Defence & Aerospace

Vi ser etter software-utviklere som vil jobbe med embedded software. Teamene som jobber med embedded software skriver kode som snakker direkte med hardware og operativsystemet. Utviklerne har varierte oppgaver som spenner fra oppsett og feilsøking på hardware og nettverk til implementasjon og tilpassing av protokoller. Eksempler på arbeidsoppgaver • Software-utvikling i C++ på Linux • Software-utvikling mot hardware og operativsystem • Kommunikasjon med hardware via FPGA • Lage systemer for å teste og verifisere hardware • Nettverk og sikkerhet • Konfigurasjon og testing av sanntids OS, BSP og Embedded Linux Hvem er du? • Høyere utdanning innen teknologi (datateknikk, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende) • Erfaring med objektorientert programmering • Målrettet, engasjert og initiativrik • Liker utfordringer og er selvstendig Vi kan tilby: • Interessante og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljø • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap • Konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger • God oppfølging med fadder og individuell opplæring • Et miljø med menneskene i fokus og en uformell tone • Godt fagmiljø med en god kultur for å bygge hverandre opp • Våre utviklere deltar på kurs og konferanser for å styrke software-kompetansen • Gode velferdsordninger med eget treningssenter, egen innovasjons lab for ansatte, hytteutleie og mye mer Om oss Missile Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace. Vi utvikler og leverer missiler til fartøy, kystartilleri, helikopter og kampfly. Avdeling Missile Software er lokalisert i Kongsberg og utvikler full stack software for missilsystemer. Hos oss vil du vil jobbe i team som samarbeider tett om design og implementasjon av kode for flere store prosjekt. Vi har et miljø hvor både nyutdannede og erfarne ingeniører kan vokse. Vi verdsetter software design og kode som et håndverk, og legger vekt på en høy standard på vår kode og vårt modellbaserte design. Søknader behandles fortløpende. Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.kongsberg.com/careers/vacancies/embedded-software-utvikler2/

Fulltidsjobb som Support Engineer IT (Kristiansand)
NOV

NOV is tackling the challenges of big data and increasingly digitized operations. Digital solutions are dramatically changing the way we work. This isn’t the future – this is now. In the role of Support Engineer, you will work with the latest digital products from NOV’s engineering teams and support the infrastructure that connects state of the art heavy machinery to the digital world. At NOV, we believe that collaboration has the power to spark innovation. As the Support Engineer, you will play a critical role in collaborating with customers and domain experts to deliver digital solutions, as well as helping to engage and educate your fellow employees on the art of process automation. Would you like the opportunity to explore cutting-edge technology, develop your interests and learn new skills? Join our team of innovators! RESPONSIBILITES Act as NOV’s point of contact by collaborating with customers to implement NOV’s digital solutions and cloud infrastructure Achieve expert proficiency in NOV products and services across multiple business units; represent as the onsite IT infrastructure expert towards NOV’s product teams. Deliver solutions to customers by working closely with NOV domain experts, including technical writers, project managers and system engineers Provide onsite troubleshooting support by assisting engineering teams and collaborating with Operational Technology, Industrial Control System (ICS) environments and Business Systems Analyze product testing results and provide detailed reports and documentation; consult and advise on issues and assess when to escalate matters to management Evaluate processes and implement improvements as needed Assist with the installation of networking and IT equipment in industrial environments QUALIFICATIONS, EXPERIENCE AND SKILLS Bachelor’s Degree in one of the following: Electrical Engineering, Computer Science, Information Technology, Management Information Systems or equivalent experience High level of proficiency in TCP/IP, Routing, Switching, VPN and Firewalls Network automation using Ansible Experience with Cisco, Juniper, Palo Alto, and AWS Experience with Windows and Linux OS troubleshooting in control system environments Experience with control systems, HMIs and real-time operation systems support in the energy industry. Experience with PLC, DCS, ICSS, or SCADA system communications Ability to adapt to new technologies, new processes and new ways of thinking Experience with security testing and results provided by security testing tools Knowledge of Network Packet Analysis of industrial protocols (OPC, MODBUS, PROFIBUS, etc.) Industry Certificates from recognized vendors such as Cisco, Juniper, Palo Alto. (Ref: 5368)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/5368?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Technical Support Engineer – PLC
NOV

As our new Technical Support Engineer, you will be responsible for technical assignments, diagnostics and operation of equipment and system. You will assist and perform remote troubleshooting, diagnostics and find solutions to technical problems. As part of the role, you will also have the ability to recommends product or process modifications and / or improvements. You will be a part of our 24/7 global support team and the role requires shift work. The shift is divided in to 5 weeks rotation, it consists of 1 week nightshift (7×12 hour shifts), 1 week off, 1 week dayshift (7×12 hours shifts), 2 weeks off. PRIMARY RESPONSIBILITIES Provide technical guidance to field personnel within the Service group. Providing onshore support to our Customers and Service Department relating to products and services. Interface with Customers and internally with the Sales, Engineering, Workshops, and Rentals Departments. Translates product specifications in designing test procedures and standards Recommends product or process changes to improve system and / or equipment performance or to better meet customer or other user needs. EDUCATION AND EXPERIENCE QUALIFICATIONS High school diploma or equivalent combination of education and experience. Experience with drilling equipment and pipe handling operations, preferably from NOV equipment 3+ years of PLC experience Possess strong customer service skills. Be able to manage multiple cases at one time and adapt to shifting priorities. Excellent communication skills Able to read mechanical, electrical, and hydraulic drawings as expert (Ref: 7454)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7454?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Project Engineer (Stavanger)
NOV

Project Engineer software, drilling control systems, Field Engineering Stavanger Field Engineering are seeking a Software Engineer to join the team. Are you passionate about programming control systems, and do wish to work with a broad specter of different equipment used in the drilling industry, this position might be the right one for you? Field Engineering is part of NOV Rig Technologies, Aftermarket, and our primary task is to deliver upgrades to drill ships and drilling rigs. NOV deliver control systems for all machinery used for drilling, where our Cyberbase® Chairs are the main hub where almost all operational tasks are performed. New functionality, upgrades and improvements must be programmed, and in order to perform these tasks we need a new team member. Large and complex control systems give a large span in jobs and complexity, providing a good variety of job tasks in addition to professional development. The position requires to work closely with our technical disciplines and have contact with both customer and suppliers. Workplace will mainly be in our office in Stavanger. Some travel can occur, both on- and offshore in Norway and abroad. Duties and Responsibilities Update NOV control systems with new functionality Perform inhouse test and quality assure our deliveries Create and update technical documentation Technical Support to our sales engineers, field service technicians and our customers Qualifications Bachelor within Computer science, Computer software Technology, Computer Networks Experience with Network and router configurations Experience with Vmware virtual enviroment Experience with programming HMI/SCADA systems Experience with Microsoft programming languages General Microsoft operating software knowledge Good communication skills in English Relevant experience can compensate for missing Bachelor education. (Ref: 7557)

Ler mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7557?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Project Engineer
NOV

NOV Process & Flow Technologies AS has a comprehensive portfolio of Wellstream processing technologies, systems and services in the world, delivering solutions to green technology and the upstream oil and gas industry for the separation and treatment of oil, gas, solids, seawater, and produced water. Drawing on a deep understanding of fluid behavior and more than 40 years of experience, we provide customers with innovative hydrate-inhibition technologies and ensure that we consistently achieve excellence in service delivery and project execution. NOV’s Wellstream Processing are recruiting a Project Engineer to strengthen the Lifecycle Services team. Working closely with our Lifecycle Services teams globally this role will provide the opportunity to excel in tender and project management and develop professionally. As our new Lifecycle Service Project Engineer you will be a technically astute person with ambition to gain a broader experience and capability to manage several projects at various stages. Roles and Responsibilities The successful applicant will be assisting and working with the project managers to ensure the effective delivery of NOV’s Wellstream Processing Lifecycle Services projects from tender, order award through to installation and operation of the units. Main activities include: Manage the projects assigned for lifecycle services projects which include commissioning, training, spare parts, healthcare agreements. Full Project administration tasks will incorporate liaising with suppliers, procurement, engineering, finance departments etc. Monthly reporting of project and tender progress commercially and technically Travel will be required Experience and requirements The role of Project Engineer is best suited to someone with technical engineering experience and project delivery experience within an Oil & gas environment looking for a diverse and engaging career. Graduates and those wishing to develop into project management role are encouraged to apply also. To find out more about what we do visit – https://www.nov.com/products-and-services/brands/wellstream-processing (Ref: 7721)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7721?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Service Engineer – Hyd/Mech
NOV

As a Service Engineer you will have a key role in representing NOV while servicing, troubleshooting, supervising repair and performing I&C on our drilling equipment. We provide a high level of customer service for product maintenance and in-field repair. It is therefore important that you are solution oriented, structured and customer focused. You will need good collaborative skills and must be comfortable with a high workload. Responsibilities: Perform inspection, installation, FAT`s, commissioning, repair, upgrading, troubleshooting and related service work on offshore drilling platforms, land rigs, shipyard or in workshops on NOV drilling equipment. Liaise with rig’s management during offshore assignment. Communicate with respective Supervisors for briefing and debriefing of service-related activities. Fill in necessary job reports, procedures, instructions and checklists required for all work in a timely manner. Interface with relevant departments to obtain a thorough understanding of NOV products and how they are safely operated, tested, calibrated and problems are resolved in a timely manner. Communicate field failures and feedback reports to the appropriate departments. Continuously acquire updated knowledge and experience of new and existing products. Maintain NOV’s strong safety and HSE culture and follow our customer’s requirements. Qualifications: Engineering education or Diploma in related field or equivalent combination of education and experience. Experience with commissioning and/ or start-up of Drilling equipment. Education or extensive experience with Hydraulic systems and troubleshooting. Written and verbal communication skills in Norwegian and English. This position requires extensive travel internationally and domestically. You must be able to obtain a valid offshore and health certificate. Contact: Please contact Jan Erik Mjaavatn or Henrik Eivindson for technical questions regarding the position: Jan Erik Mjaavatn Supervisor Service M +47 95459021 Jan.Mjaavatn@nov.com Henrik Eivindson Service Manager M + 47 91663302 Henrik.eivindson@nov.com

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7994?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Software Engineer (Stavanger)
NOV

Avdelingen Equipment Controls utvikler, leverer og supportere sentrale kontroll system produkter som inngår i National Oilwell Varcos portefølje av drilling produkter. Vi ønsker å styrke avdelingen med en software ingeniør som har erfaring med PLS- og høynivå software utvikling. Vi søker en software ingeniører som kan videreutvikle, levere og supportere kontroll systemene til avdelingens produkter. Vi jobber med forbedringer av sikkerhet, effektivitet og utvikling av funksjoner som samlet gir en høyere automasjonsgrad og mer effektiv operasjon. Et godt samarbeid med andre disipliner bidrar til å finne de beste systemløsningene. Som ansatt vil du jobbe tett sammen med andre kontrollsystem ingeniører hvor arbeidsoppgavene er design, utvikling, implementering, test og support. Vi jobber med teknologi og verktøy som er standarder i vår bransje, og vi er alltid åpne for at kollegaer kommer med nye forslag til løsninger på oppgaver vi jobber med. Vi ønsker å veilede, bli veiledet og forbedre oss. Arbeidsoppgaver: Programmering av PLS- og høynivå baserte applikasjoner Design og utvikling Strukturert kvalitetssikring og dokumentasjon Spesifikasjon, planlegging og gjennomføring av prosjekt Support ved installasjon og igangkjøring Samarbeide om teknologiutvikling og prosjekter på tvers av avdelinger og grupper Kvalifikasjoner og egenskaper: Vi ønsker å knytte til oss positive og engasjerte medarbeidere med gode evner til å jobbe både selvstendig og med andre i et dynamisk arbeidsmiljø. Vi søker en ingeniør med Bachelor- eller Mastergrad som er genuint interessert i sitt fagfelt, har stor arbeidskapasitet, er strukturerte, kreative og nytenkende. Det forutsettes god skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Som søker ønsker vi at du har bakgrunn fra Data, Science, Software Engineering eller tilsvarende. We are a team that develops, delivers, and supports control system as part of National Oilwell Varco’s portfolio of drilling products. We want to strengthen our team with a software engineer who has experience with PLC and high-level software development. We are looking for a software engineer who can further design, develop, deliver, and support control system for the products we are responsible for. We work with improvements of safety, efficiency and development of functions that together provide a higher degree of automation and more efficient operation. Good collaboration with other disciplines helps to find the best system solutions. As part of the team, you will work closely with other control system engineers. We work with technology and tools that are standards in our industry, and we are always open to colleagues coming up with new suggestions. We want to guide, be guided, and improve or solutions. Work tasks will be: Programming of PLC and high-level based applications Design and Development Structured quality assurance and documentation Specification, planning and implementation of project support during installation and commissioning Collaborate on technology development and projects across departments and groups Qualifications and characteristics: We are looking for a positive and committed employee with good abilities to work both independently and with others in a dynamic work environment. Bachelor or Master’s degree are preferred, but years of experience can compensate for lack of formal education. It is important to be genuinely interested in your field, has a large work capacity, is structured, creative and innovative. Good written and oral presentation skills in norwegian and english are required. We are looking for an employee with a background in Data, Science, Software Engineering or equivalent. Keywords: Software, DP&A, PLC, Drilling, Automation, Control System Contact for technical information about the position. Charles Holst Sandnes +47 906 06 175 (Ref: 8070)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/8070?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som HVAC Engineer
NOV

As our new HVAC Engineer you will contribute in the development and design of HVAC and ventilation systems on our products, equipment deliveries and services. NOV Molde is a leading supplier of all-electric offshore cranes in addition to other advanced lifting and handling equipment. As an innovative and leading supplier in our segment, we continuously develop new, advanced and high-tech solutions to solve future challenges and requirements for more environmentally friendly and cost-effective solutions and products. Due to the increased demand for our products and services, we need to hire more skilled employees to our office in Molde or Trondheim. Main responsibilities and tasks System design philosophy/design basis for HVAC systems with respect to functional requirements and design, control philosophy, operation philosophy Evaluation of ventilation regards to area classifications Calculations of air flow rates based on ventilation requirement and heat emission in our operators cabins and drive rooms Selection of HVAC components with regard to capacity and suitability Cooperation with HVAC equipment vendors Calculation and documentation of HVAC utility requirements Input user instructions and analyzes Input for production of schematic drawings and D&IDs on CAD Coordination and cooperation of HVAC with product responsible engineers, disciplines and sub-suppliers Qualifications and personal attributes Working experience in HVAC System design Preferable with experience from the Oil and Gas industry Preferable with Bachelor or Master Degree Structured, positive and dedicated Good communication skills (written and spoken) both in Norwegian and English Newly educated are also encourage to apply for the position. Apply today: If you feel qualified for this role, please apply online as soon as possible. Contact person: Stian Svensli (Manager Engineering Support) +4771401059 Stian.Svensli@nov.com

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/8143?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Engineer / Senior Engineer, Marine Analysis (Kolbjornsvik)
NOV

Do you have a degree within hydrodynamics or marine constructions and a passion for marine analysis? To further develop APL’s business and strengthen our market position, we are looking to hire new talents. APL Norway AS, part of NOV Process and Flow Technologies is a global leader in offshore turret mooring and loading systems, providing advanced patented technologies to energy companies, FPSO-, FSO- and shuttle tanker operators worldwide. Headquartered on Hisøy outside Arendal, APL has through our 29 years of existence developed solutions for the global offshore oil and gas industry. Our Marine analysis department is divided in two hubs, one in Arendal and one in Houston, US. We have also entered the renewable marked including Offshore Wind and Offshore CO2 injection and storage. Main Responsibilities: Design and analysis of mooring and riser systems Analysis of vessel/floater motions, green water, and slamming Hydrostatic stability analysis Participate in preparation of quotations and studies Participate in development projects and influence new products and systems for the future Participate in discussions with client, sub suppliers and class societies As an Engineer you will also participate in the development of marine analysis tools and procedures. The role offers versatile and varied engineering tasks with focus on marine analysis You will work closely with other departments and disciplines (design, structural, mechanical, fabrication and installation) Qualifications: Engineer with Master, PhD or similar education within hydrodynamics or marine constructions Solid theoretical knowledge and experience from offshore industry or from hydrodynamic analysis and mooring design for floating wind turbines is an advantage, but newly graduated is encouraged to apply Strong computer skills are required, coding with Python, Fortran or similar is part of our daily work. Experience with software as WAMIT/WADAM, VERES, RIFLEX, SIMO, SIMA, ORCAFLEX or similar Applicants must be proficient in verbal and written English, and good Norwegian skills are preferred Join our Global Family: If you feel qualified for this role, please apply online as soon as possible, but no later than 21st of February 2022. Please submit relevant diplomas and training certificates together with your CV and cover letter. Contact Person: Finn Thorkildsen NOV-APL-Marine +47 98 23 33 45 (Ref: 7573)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7573?utm_medium=jobshare

Er du ferdig med utdannelsen i 2022? Da håper vi at du starter karrieren hos oss
KPMG

Visste du at i KPMG kan du jobbe med folk som bygger roboter, etterforsker dataangrep eller utvikler kunstig intelligens som bidrar til mindre matsvinn? Om du velger å starte karrieren hos oss, vil du også være med på å forme fremtidens næringsliv. Som nyansatt får du et skreddersydd program som både gir deg faglig påfyll og et sosialt nettverk — du blir smartere og treffer spennende mennesker. Du vil jobbe i tverrfaglige team, med store muligheter for å skape den karrieren du ønsker deg. Arbeidsoppgavene vil bli krevende, samtidig blir du en del av et et kompetansehus som setter mangfold og bærekraft på agendaen. Hva kan du søke? Vi søker nyutdannede til både Audit og Advisory. Audit søker nyutdannede til våre kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Alta, Arendal, Bodø, Drammen, Elverum, Finnsnes, Hamar, Haugesund, Knarvik, Molde, Mo i Rana, Sandefjord, Skien, Stord, Straume, Tromsø, Tynset, Ulsteinvik og Ålesund. 4. klasse MRR oppfordres også til søke for oppstart høst 2023. Advisory ser etter nyutdannede til Operations, Cyber Security, Pure Sustainability og Forensic til kontoret i Oslo. Hvem ser vi etter? Vår suksess avhenger av våre medarbeidere. For å levere de beste tjenestene til våre kunder trenger vi deg som er nysgjerrig og evner å se muligheter. Vi leter etter folk med engasjement, som liker å lære nye ting, og samtidig har et hode for teamarbeid. I tillegg ser vi for oss at du kan huke av på flere av disse punktene: – Du har en mastergrad i økonomi og administrasjon, revisjon, finans, industriell økonomi, IT eller lignende – Du har god forretningsforståelse – Du evner å skape gode relasjoner til folk rundt deg – Du har analytiske evner og interesse for teknologi – Du sier ja til en utfordring – Du bidrar gjerne med egne ideer – Du skriver og snakker godt, både på norsk og engelsk – Du har hatt et verv, vært på utveksling eller holdt på med spennende prosjekter ved siden av studiene Kjenner du deg igjen? Da oppfordrer vi deg til å sende inn søknaden i dag. Oppstart er august 2022, men vi tar også gjerne imot søknad fra deg som avslutter studiene i slutten av 2022. Praktisk info – Du blir bedt om å laste opp CV, vitnemål/karakterutskrifter og svare utfyllende på noen spørsmål (det er ikke nødvendig å laste opp attester eller motivasjonsbrev) – Vi ønsker at du legger ved karakterer fra videregående samt karakterer fra høyskole/universitet. Dersom du ved søknadstidspunktet ikke har en karakterutskrift med de nyeste karakterene dine, kan du legge ved skjermbilde av karakterene – Når du sender inn søknaden blir du bedt om å prioritere tre geografiske steder (kun aktuelt for deg som ønsker å søke til flere byer) og velge noen ønskede tjenesteområder – Du vil få en bekreftelse på mail når vi har mottatt søknaden din – Vi vurderer søknader fortløpende Vi gleder oss til å lese søknaden din!

Les mer og søk på stillingen her: https://kpmgno.easycruit.com/intranet/test/vacancy/2889801/174369?iso=no

Fulltidsjobb som Senior Engineer, Process (Arendal)
NOV

Senior Process Engineer / Process Lead. Process engineering for fluid transfer systems related to turret systems for oil and gas production, storage and transportation vessels. Flow assurance calculations and engineering of oil and gas flow in piping and process equipment. General process engineering, establish process flow diagrams, process and instrument diagrams, attend HAZOPs and obtain approved HAZOP close out report from client, process/fluid transfer system descriptions, process equipment specifications, communication and clarifications with client and 3rd party related to the process design for the current turret system. To further develop APL’s business and strengthen our market position, we are looking to hire new talents. APL Norway AS, part of NOV Process and Flow Technologies is a global leader in offshore turret mooring and loading systems, providing advanced patented technologies to energy companies, FPSO-, FSO- and shuttle tanker operators worldwide. Headquartered on Hisøy outside Arendal, APL has through our 28 years of existence developed solutions for the global offshore oil and gas industry. We have also entered the renewable marked including Offshore Wind. Main Responsibilities: Be process lead with 2 to 3 process engineers in a multidiscipline project Contribute to a good process team spirit and team work Assisting project engineering manager in project design and execution according to contract and client’s needs Design of oil and gas process systems Establish process flow diagrams, utility flow diagrams and process and instrument diagrams Process calculations of oil, gas and utility systems Flow assurance calculations and flow assurance reports Establish optimized, safe and efficient solutions for process systems Establish technical reports and technical queries Specification of process related equipment packages and components Contribute actively in studies, bids and project engineering, purchase and construction phase Interface with other disciplines, vendors, class society and provide process engineering input in design of equipment and layout/structures Actively participate in HAZOPs and be responsible to close out actions from the HAZOP report Qualifications/Skills: BSc / MSc Engineer with knowledge, interest and passion for fluid mechanics and process design 3-10 years of experience in process design and/or flow assurance engineering Interest for and experience with intelligent software for process system design Interest for and experience with flow assurance calculations and relevant software Positive, good spirit and good skills to work individually and in project team Structured, quality-conscious and motivated to work in a hectic and dynamic environment

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/3049?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Senior Engineer – Area Layout Design
NOV

NOV Process & Flow Technologies AS has a comprehensive portfolio of Wellstream processing technologies, systems and services in the world, delivering solutions to green technology and the upstream oil and gas industry for the separation and treatment of oil, gas, solids, seawater, and produced water. Drawing on a deep understanding of fluid behavior and more than 40 years of experience, we provide customers with innovative hydrate-inhibition technologies and ensure that we consistently achieve excellence in service delivery and project execution. As our new Senior Engineer within Area Layout Design, you will be key in converting system design into area layout 3D multidiscipline solutions. You will be working at the early stages of engineering projects such as concepts, feed, bids and tenders. This will give you the opportunity to make an impact at the forefront of development in the production market. You will have the ability to take lead in projects and work with limited supervision. You will also work in multidiscipline projects with our employees across the globe. It is therefore important that you have good communication skills and a cultural understanding. You can make a direct impact on the products we deliver using your multidiscipline engineering experience and area layout design understanding. Creative, proactive, drive and innovative are words you identify with. You are structured and have analytic skills with the ability to transform a challenge into a solution. The team will be at the forefront of development in the production market, where the focus will be on concepts and deliveries. We will create a tight and solid team of bright engineers that want to be part of something bigger. The ambition is to change the industry as NOV has previously done in Drilling. Main tasks will include: Transform Process System Concepts into competitive Area Layout Concept Model design. Focal point early phases; To execute Concepts, Studies, Bid/Tender and Feeds. Develop systems and packages based on NOV products and capabilities, and in cooperation with our partners. Establish clearly defined design criteria Approve technical solutions with relevant authorities and class societies. Execute and provide guidance at writing sections to technical reports, scopes of work and technical queries. Integrate technology into multidiscipline solutions. Preferred Qualifications: Bachelor level within technical majors. More than 8 years project execution experience within Area Layout at senior level in oil and gas EPC projects. Strong multidiscipline Area Layout design understanding. Superuser in 3D Modell Design Tools. Fluent in English and good verbal and written communication skills. Extensive knowledge of relevant industry standards and design codes in Oil and Gas EPC projects like; API, ASME, ANSI, ISO, NORSOK etc. Ability to mentor / coach junior engineers. To find out more about what we do, visit – https://www.nov.com/products-and-services/brands/wellstream-processing (Ref: 6939)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/6939?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Senior Project Manager (Fornebu)
NOV

NOV Process & Flow Technologies AS has a comprehensive portfolio of Wellstream processing technologies, systems and services in the world, delivering solutions to green technology and the upstream oil and gas industry for the separation and treatment of oil, gas, solids, seawater, and produced water. Drawing on a deep understanding of fluid behavior and more than 40 years of experience, we provide customers with innovative hydrate-inhibition technologies and ensure that we consistently achieve excellence in service delivery and project execution. As a Senior Project Manager, you will have a key role in our organisation and you will be responsible for planning, leading, controlling and delivering larger or complex tenders or projects. The role offers a good opportunity to work with unique projects, across disciplines, geographical regions and with all the phases of tenders and projects. The projects can be both national and international projects, working with the big EPC and Energy players. You will be located at our Fornebu office where we work with Offshore and MEG Onshore projects around the world. The role will be reporting to Director of Operations. The project team will normally vary between 10-50 resources and the resources will be located at Fornebu, in our global NOV sister companies’ offices or 3rd parties. Can you lead and deliver complex, multiple projects and tenders and build relationships with our clients? As our new Senior Project Manager, you will contribute to the continuous development of the project management team and our project management execution. You will have the following qualifications: Technical background with education in a relevant technical field, business or associated disciplines. It will beneficial if you have experience with process modules with small bore piping, valves, instruments, and equipment. To manage and deliver complex projects you will need experience with managing FEED, EP & EPC projects. Many of our project are international so it will be a benefit if you have experience working in a multicultural environment, preferably experience managing multinational projects. Experience with the interface between engineering and fabrication, construction / Fabrication management knowledge and understanding, as well as site experience Strong commercial acumen with knowledge of business and financial principles. As our new Senior Project Manager, you will have to demonstrate highly developed leadership skills. You will have the ability to lead a project team and demonstrate sound, rational judgement to align people and methods to achieve overall project success. You will be key in developing and maintaining relationships with clients through sharing information, collaboration, and cooperation. Please see our website for more information about our products: https://www.nov.com/products-and-services/brands/wellstream-processing (Ref: 6901)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/6901?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Senior Engineer, Process (Arendal)
NOV

Senior Process Engineer / Process Lead. Process engineering for fluid transfer systems related to turret systems for oil and gas production, storage and transportation vessels. Flow assurance calculations and engineering of oil and gas flow in piping and process equipment. General process engineering, establish process flow diagrams, process and instrument diagrams, attend HAZOPs and obtain approved HAZOP close out report from client, process/fluid transfer system descriptions, process equipment specifications, communication and clarifications with client and 3rd party related to the process design for the current turret system. To further develop APL’s business and strengthen our market position, we are looking to hire new talents. APL Norway AS, part of NOV Process and Flow Technologies is a global leader in offshore turret mooring and loading systems, providing advanced patented technologies to energy companies, FPSO-, FSO- and shuttle tanker operators worldwide. Headquartered on Hisøy outside Arendal, APL has through our 28 years of existence developed solutions for the global offshore oil and gas industry. We have also entered the renewable marked including Offshore Wind. Main Responsibilities: Be process lead with 2 to 3 process engineers in a multidiscipline project Contribute to a good process team spirit and team work Assisting project engineering manager in project design and execution according to contract and client’s needs Design of oil and gas process systems Establish process flow diagrams, utility flow diagrams and process and instrument diagrams Process calculations of oil, gas and utility systems Flow assurance calculations and flow assurance reports Establish optimized, safe and efficient solutions for process systems Establish technical reports and technical queries Specification of process related equipment packages and components Contribute actively in studies, bids and project engineering, purchase and construction phase Interface with other disciplines, vendors, class society and provide process engineering input in design of equipment and layout/structures Actively participate in HAZOPs and be responsible to close out actions from the HAZOP report Qualifications/Skills: BSc / MSc Engineer with knowledge, interest and passion for fluid mechanics and process design 3-10 years of experience in process design and/or flow assurance engineering Interest for and experience with intelligent software for process system design Interest for and experience with flow assurance calculations and relevant software Positive, good spirit and good skills to work individually and in project team Structured, quality-conscious and motivated to work in a hectic and dynamic environment

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/3049?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Senior Engineer – Stress Engineering
NOV

Are you our next Senior Engineer working with Stress Analysis and Structural Calculations from our office in Kristiansand? Stress Engineering Eastern Hemisphere consist of engineers having high technical knowledge with background from higher education and a broad span in professional experience. As Senior Engineer – Stress Engineering, you will utilize your technical knowledge and professional experience to support the delivery of a wide portfolio of drilling equipment to our customers. You will work on Structural Calculations for existing and new product designs within Operations and After Market. You will also collaborate with mechanical designers and product responsible to provide support during the design process. This includes project-related tasks and participation in product development across the product lines. DUTIES & RESPONSIBILITIES: Perform structural calculations of mechanical equipment and steel-structures according to relevant class rules and reference standards. Collaborate with designers to provide input and supporting calculations during the concept- and detailed design-phases. Participate in startup-meetings and design reviews. Make calculation reports by use of MathCAD, Staad.Pro and Ansys. Collaborate with Class-societies to obtain design approvals when needed. Stay updated on relevant Class-rules and Reference standards. Must be able to work within budgets and timelines. Must be able to handle several work tasks in parallel. Perform other work related tasks as assigned. Comply with all NOV Company HSE policies and procedures. Essential Qualifications and Experience: Bachelor or Master Degree Level in Civil, Mechanical or Marine Engineering. Main subjects within Stress Engineering / Structural Engineering / Structural Calculations. Experience in a similar position. 5-8 years of relevant experience is desired, but newly educated candidates can also apply. Experience from structural calculations of drilling equipment Understanding of engineering documents and drawings Working knowledge of hand calculations / MathCAD Working knowledge of Finite Element Method by use of Ansys General IT-knowledge (including Microsoft Excel, Word and Outlook) Knowledge of Class Certifications Standards (DNV, ABS, etc) Knowledge of reference standards (Eurocode III, FEM, AISC, API) Desirable Experience: Working knowledge of Autodesk Inventor Working knowledge of AutoCAD Working knowledge of SAFI Working knowledge of Caesar II Keywords: Structural Engineer, Stress Engineer, Structural Calculation, Finite Element Method, Finite Element Analysis, Hand Calculation, Beregner, Styrkeberegning, Stålberegning, Strukturberegning, Drilling. Contact information: Manager Stress Engineering Mikael Pedersen (+47 38 19 23 32). (Ref: 7870)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7870?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Senior/Principal Systems Engineer (Stavanger)
NOV

NOV is one of the world’s largest suppliers of products and solutions to the oil and gas industry. M/D Totco is a business group within the Wellbore Technologies segment, and with our Downhole Digital Solutions and Real-Time Services offering we are focusing on drilling automation & optimization by use of downhole data. Our department concentrates primarily on deployment of wired drill pipe (WDP) technology and along-string measurement (ASM) tools in drilling operations. The system allows transmission of real-time, high-density, low-latency data from logging-while-drilling (LWD) tools and from ASM subs. We see an increasing demand for our products and services, and we are now looking for a Principal Systems Engineer who drives development of the system. You will have a key role in a small diverse team that works hard to meet our customers expectations. The role includes responsibility for the design and architecture of NOV Wired Drill Pipe data aggregation solution. You will work with Product Line and other engineering teams to align on development roadmaps to drive the system forward. Some of the technologies you will be involved with is NOVs new Max platform industry protocols like WITSML, OPC-UA & Modbus. DUTIES & RESPONSIBILITIES: Provide support for the implementation, execution, start-up, field support and troubleshooting of NOV drilling systems and tools. Communicate with other groups, customers, and 3rd parties to align on requirements Development and de-bug of System configuration software interfaces prior to project or product release. Some domestic and international travel should be expected WHO WE ARE LOOKING FOR: Bachelor or Master’s degree in Computer Science, Automation, Cybernetics or similar. At least 5 years’ experience can compensate for lack of formal education Experience with virtualizations hypervisors, industry protocols (like OPC-UA, WITSML, Modbus), SQL and Dockers Applicants who like to work in an open, collaborative environment and are eager to learn Ability to lead others through influence to create buy-in and alignment. Excellent communication skills both formal and informal Structured and self-driven, but also able to work in a collaborative environment Skilled in coordination and planning of tasks Excellent written and verbal skills in English is a requirement. Verbal Norwegian is preferable. National Oilwell Varco can offer: Global working environment Competitive salary and benefits A steep learning curve and great opportunities for professional development An informal work environment APPLY TODAY: If you feel qualified for this role, please apply online as soon as possible, but no later than the 28th of February. Please submit relevant diplomas and training certificates together with your CV and cover letter. We accept applications in English and Norwegian. (Ref: 6606)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/6606?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Senior/Principal Systems Engineer (Stavanger)
NOV

NOV is one of the world’s largest suppliers of products and solutions to the oil and gas industry. M/D Totco is a business group within the Wellbore Technologies segment, and with our Downhole Digital Solutions and Real-Time Services offering we are focusing on drilling automation & optimization by use of downhole data. Our department concentrates primarily on deployment of wired drill pipe (WDP) technology and along-string measurement (ASM) tools in drilling operations. The system allows transmission of real-time, high-density, low-latency data from logging-while-drilling (LWD) tools and from ASM subs. We see an increasing demand for our products and services, and we are now looking for a Principal Systems Engineer who drives development of the system. You will have a key role in a small diverse team that works hard to meet our customers expectations. The role includes responsibility for the design and architecture of NOV Wired Drill Pipe data aggregation solution. You will work with Product Line and other engineering teams to align on development roadmaps to drive the system forward. Some of the technologies you will be involved with is NOVs new Max platform industry protocols like WITSML, OPC-UA & Modbus. DUTIES & RESPONSIBILITIES: Provide support for the implementation, execution, start-up, field support and troubleshooting of NOV drilling systems and tools. Communicate with other groups, customers, and 3rd parties to align on requirements Development and de-bug of System configuration software interfaces prior to project or product release. Some domestic and international travel should be expected WHO WE ARE LOOKING FOR: Bachelor or Master’s degree in Computer Science, Automation, Cybernetics or similar. At least 5 years’ experience can compensate for lack of formal education Experience with virtualizations hypervisors, industry protocols (like OPC-UA, WITSML, Modbus), SQL and Dockers Applicants who like to work in an open, collaborative environment and are eager to learn Ability to lead others through influence to create buy-in and alignment. Excellent communication skills both formal and informal Structured and self-driven, but also able to work in a collaborative environment Skilled in coordination and planning of tasks Excellent written and verbal skills in English is a requirement. Verbal Norwegian is preferable. National Oilwell Varco can offer: Global working environment Competitive salary and benefits A steep learning curve and great opportunities for professional development An informal work environment APPLY TODAY: If you feel qualified for this role, please apply online as soon as possible, but no later than the 28th of February. Please submit relevant diplomas and training certificates together with your CV and cover letter. We accept applications in English and Norwegian. (Ref: 6606)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/6606?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Engineer / Senior Engineer, Marine Analysis
NOV

Do you have a degree within hydrodynamics or marine constructions and a passion for marine analysis? To further develop APL’s business and strengthen our market position, we are looking to hire new talents. APL Norway AS, part of NOV Process and Flow Technologies is a global leader in offshore turret mooring and loading systems, providing advanced patented technologies to energy companies, FPSO-, FSO- and shuttle tanker operators worldwide. Headquartered on Hisøy outside Arendal, APL has through our 29 years of existence developed solutions for the global offshore oil and gas industry. Our Marine analysis department is divided in two hubs, one in Arendal and one in Houston, US. We have also entered the renewable marked including Offshore Wind and Offshore CO2 injection and storage. Main Responsibilities: Design and analysis of mooring and riser systems Analysis of vessel/floater motions, green water, and slamming Hydrostatic stability analysis Participate in preparation of quotations and studies Participate in development projects and influence new products and systems for the future Participate in discussions with client, sub suppliers and class societies As an Engineer you will also participate in the development of marine analysis tools and procedures. The role offers versatile and varied engineering tasks with focus on marine analysis You will work closely with other departments and disciplines (design, structural, mechanical, fabrication and installation) Qualifications: Engineer with Master, PhD or similar education within hydrodynamics or marine constructions Solid theoretical knowledge and experience from offshore industry or from hydrodynamic analysis and mooring design for floating wind turbines is an advantage, but newly graduated is encouraged to apply Strong computer skills are required, coding with Python, Fortran or similar is part of our daily work. Experience with software as WAMIT/WADAM, VERES, RIFLEX, SIMO, SIMA, ORCAFLEX or similar Applicants must be proficient in verbal and written English, and good Norwegian skills are preferred Join our Global Family: If you feel qualified for this role, please apply online as soon as possible, but no later than 21st of February 2022. Please submit relevant diplomas and training certificates together with your CV and cover letter. Contact Person: Finn Thorkildsen NOV-APL-Marine +47 98 23 33 45 (Ref: 7573)

Les mer og søk på stillingen her: https://egay.fa.us6.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/job/7573?utm_medium=jobshare

Fulltidsjobb som Nyutdannet utvikler
Computas

Du har studert og studert, og nå skal du ta i bruk det du har lært. Så hvor skal du begynne? Hva slags selskap? Hva slags stilling? Finnes det en arbeidsgiver der ute som passer meg og mine ønsker, drømmer og ambisjoner? Det er bare å kaste deg ut i det. Og hos oss kan vi love deg en god og trygg landing. Det sier de som har startet sin karriere hos oss. Derfor er det mange som blir hos oss, for de kan ikke tenke seg et bedre sted å jobbe. Vi er på utkikk etter deg som har teknisk utdannelse, kommer rett fra studiene eller har ett-to års erfaring. Du er ivrig etter å komme i gang med å utvikle digitale løsninger og se de komme til nytte i samfunnet. En god start betyr alt! Som nyutdannet i Computas blir du en del av Computas NXT. Denne avdelingen er skrudd sammen for å gi den oppfølgingen, tryggheten og friheten du trenger for å få en god start. Du vil tilhøre denne avdelingen i starten av din karriere. Du inspirerer oss I Computas blir du en del av et lag hvor alle er like viktige, og hvor vi oppriktig bryr oss om hverandre. Det er ikke tilfeldig at det er vi ansatte som sammen eier selskapet. Vi ser også en stor verdi i det du tar med deg av ny kunnskap og nye metoder for problemløsning. Lær av de beste Den mest effektive måten å lære og utvikle seg på er å jobbe tett sammen med flinke folk. Hos oss får man en menor som er ivrig på å dele sin erfaring og kunnskap med deg. Vi er sikre på at du får en solid og trygg oppstart i Computas med tett oppfølging. Dette tilbyr NXT: – Tre-ukers onboarding hvor du lærer alt om Computas og vår måte å jobbe på. Du får din egen fadder, blir kurset, deltar på workshops mm. – Spennende prosjekter med superflinke mentorer. – Et miljø og en kultur som gir deg tryggheten du trenger for å gå ut av komfortsonen og ta nye faglige og personlige steg. – Et generøst kompetansebudsjett. – Konsulent-klubb, startup-klubb, fagnettverk, fagdager og fagkvelder, hyttetur, cage-ball, klatring, padel, brettspill mm.. finn din interesse, eller ta initiativ til å starte opp din favorittaktivitet. – Mulighet til å påvirke: Computas har en flat struktur med nærhet til ledelse og beslutninger. Ønsker du å engasjere deg, får du raskt ansvar.

Les mer og søk på stillingen her: https://computas.com/stillinger/nyutdannede-utviklere/

Fulltidsjobb som Hardware Developer
Volue Industrial IoT

We are looking for a structured hardware developer for strengthening our team. Tasks will be development of our systems for testing and calibration of military sonars, as well as electronics for our dataloggers and IoT units. Volue Industrial IoT has a range of own products consisting of equipment for calibration and testing of sonars, dataloggers and IoT units for data acquisition and control, navigation aids for lifeboats and others. The hardware developer will be an important resource in our development projects and have responsibility for design of electronic circuit boards including schematic, layout and test. You will be working with • Electronic design, digital and/or analog • FPGA and signal processing • Embedded software Contact and application: Svein Moholt 9059 1230 svein.moholt@volue.com

Se mer og søk på stillingen her: https://www.scanmatic.no/

Fulltidsjobb som Software Developer
Volue Industrial loT

We are looking for a structured developer who is enthusiastic about software development. You are curious by nature, analytical and can create new solutions as well as contribute to existing ones. You take responsibility, have a great ability to implement and take initiative and enjoy working in a team. You will be working with: • Developing new functionality in our existing products for data acquisition and control • Participate in design and development of next generation systems • Be part of the scrum team and work closely with product owners and customers Preferred skills: • Visual Studio, C#, .NET, JavaScript • REST API • SQL Contact and application: Svein Moholt 9059 1230 svein.moholt@volue.com

Les mer og søk på stillingen her: https://www.scanmatic.no/

Fulltidsjobb som Software-utvikler
Argos Solutions AS

Som Software-utvikler i Argos er du involvert i hele prosessen med produktutvikling av inspeksjons- og reparasjonssystemer til trevare- og møbelindustrien. Du vil bli involvert i å finne nye, innovative løsninger som gjør våre produkter enda bedre, i produkttesting, ferdigstillelse og installering av systemer hos kunde. Du vil ha tett kontakt med både salgs- og markedsavdeling og service og produksjon, og det er viktig for oss å få en kollega som ser at software-utvikling er en svært viktig del av vår suksess. I dag er vi i underkant av 10 utviklere, og som del av vår avdeling vil du jobbe med alle stadiene av produktutvikling og ha frihet til å definere din egen arbeidsdag. Hos oss har du stor innflytelse på valg av løsninger, prosedyrer og verktøy. Vi forventer at du er glad i programmering og ønsker å jobbe med industrielle applikasjoner. Vår programvare tar for seg både avansert kamera/lys-kontroll, bildebehandling, PLS-systemer, kommunikasjon med omliggende systemer og visualisering av data. Store datamengder setter krav til høy ytelse, og du vil være med på å designe, utvikle og forbedre avanserte algoritmer. Vi søker deg som har: Bachelorgrad, Mastergrad eller tilsvarende Kunnskap om objekt-orientert programmering Kjennskap til enhetstesting Gode norsk- og engelskkunnskaper Hos oss vil du jobbe med: Moderne C++ Bildebehandling Utvikling av brukergrensesnitt Python og C# Databaser og SQL Vi kan tilby: Et vennlig, godt og kvalifisert utviklingsmiljø Stadig nye og utfordrende programmeringsoppgaver Tilfredsstillelsen av å se roboter kjøre din programvare, verden over Muligheter for faglig utvikling Noe reisevirksomhet Konkurransedyktig lønn Fleksibel arbeidsdag Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede å søke. Vi samarbeider med Universitetet i Sørøst Norge, og kan tilby muligheten for å ta en Master grad på deltid.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.usn.no/studier/praksis/usn-industrimaster/

Fulltidsjobb som Serviceingeniør
Argos Solutions AS

Argos Solutions er et globalt ledende teknologiselskap som utvikler systemer for automatisk visuell overflatekontroll og reparasjon av treplater og møbelkomponenter siden 1997. Selskapet er heleid av Løvenskiold-Vækerø, og har pr i dag 23 ansatte. Firmaet har opplevd solid vekst de siste årene, og ser et økende behov for flere ingeniører i tiden fremover. Vi har et sterkt fokus på ny teknologi, og leverer og utvikler innovative løsninger til panelindustrien. Service-minded, innovative og pålitelige er tilbakemeldinger vårt service team får når de er ute på oppdrag hos kunder, og vi har som mål å bli de beste i vår bransje på service og support.Nå trenger vi en ny kollega til vår dyktige gjeng, som kan leve opp til de forventningene vi har etablert hos nye og eksisterende kunder. Som serviceingeniør (commisioning engineer) vil du få ansvar for å installere og kjøre i gang markedets beste systemer for selskaper innen trevare, møbel- og panelindustri over hele verden. Du vil også være involvert i prosjektering, utvikling, testing, produksjon og service. Vi tror du er en person som er god til å se løsninger, og som er villig til å strekke seg for å få ting til å fungere i møte med kunden. Du er gjerne en Petter Smart -type, med interesse for elektronikk, mekanikk og produktutvikling.Om du har jobbet som serviceingeniør tidligere er vi veldig interessert i å høre fra deg, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke. Vi har et ungt og svært hyggelig arbeidsmiljø og gleder oss til å få en ny kollega med på laget. Den vi søker er: Utdannet ingeniør, gjerne nyutdannet, med bachelorgrad innen elektro eller automasjon. Villig til å reise ca 100-120 dager i året. God til å kommunisere på norsk og engelsk både skriftlig og muntlig. Andre språkferdigheter verdsettes. Selvstendig og uredd i møte med utfordringer. Utadvendt og komfortabel med ansvar og kan representere bedriften overfor kunder. Vi tilbyr: Et godt og kvalifisert arbeidsmiljø. En spennende hverdag med mange utfordringer. Muligheten til å se store deler av verden. Vi har kunder i 30 land på 5 kontinenter. Gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Konkurransedyktig lønn. Fleksibel arbeidsdag.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.argossolutions.no/

Fulltidsjobb,annet som Trainee, en unik start
Trainee Sør

Trainee Sør jakter etter talentfulle kandidater som brenner for Sørlandets videre vekst. • Teknologer fortrinnsvis innen IT sikkerhet, IKT, informatikk, automatisering, fornybar energi, miljø og industriell økonomi. • Realister fortrinnsvis med erfaring fra modellering og håndtering av data. • Økonomer fortrinnsvis innen samfunn, miljø, strategisk analyse og prosjektstyring. • Vi jakter også medievitere, organisasjon, innovasjon og tverrfaglighet. Traineene har etter gjennomført program fått spennende jobbmuligheter innenfor leder- og spesialiststillinger på Sørlandet. Som trainee får du: • Arbeidserfaring fra flere virksomheter/bransjer, både privat og offentlig • Programmet går over 18 måneder (3 x 6 måneder) • Mentorordning, fagsamlinger og studieturer • Et solid nettverk med både næringsliv og andre traineer Kvalifikasjoner: • Du er nyutdannet med mastergrad og har ikke arbeidet mer enn 1-2 år etter endt studie. • Du har en interesse for bruk og utvikling av digitale løsninger og kontinuerlig forbedring. • Du bor eller ønsker å bosette deg på Sørlandet. • Vi søker i hovedsak kandidater under 30 år. Les mer om søknadsprosessen og søknad på vår hjemmeside: https://traineesor.no/traineer/unik-karrierestart-pa-sorlandet

Fulltidsjobb som konsulent
EINR AS

Vi søker nå etter nyutdannede profiler til vårt juniorprogram med oppstart i august 2022 EINR AS er et norsk rådgivningsfirma i sterk vekst, med kontor sentralt i Oslo. Vi arbeider med ledende norske selskaper innen retail og varehandel. Sammen med våre kunder gjennomfører vi prosjekter som effektiviserer og forbedrer kundenes løsningsarkitektur, arbeidsprosesser og systemportefølje. Vår styrke ligger i vår evne til gjennomføring. Vi kombinerer strategisk tenkning med omfattende praktisk bransjeerfaring, for så å omsette dette i forretningsmessige resultater. Vi skaper verdier for kunden! Vi tror du trives med å omsette strategiske og forretningsmessige utfordringer til løsninger i verdensklasse, understøttet av teknologi. Du er genuint interessert i teknologi, du er omgjengelig og har et godt lag med mennesker. I EINR jobber vi mest effektivt når vi kan løse kundens utfordringer med et klokt sammensatt team. Dette er en del av vår hverdag: Analysere og utforme forretningsprosesser og roller, og bistå med å implementere disse. Utformer applikasjonsdesign, for å støtte forretningsprosesser og øvrige krav. Analysere og definere teknisk arkitektur som støtter kundens forretningsmessige oppgaver. Du er Siviløkonom, Sivilingeniør eller har en master innen finans, økonomi, logistikk, IT eller Informatikk. Du har gode fremstillingsegenskaper, skriftlige og muntlige, både på norsk og engelsk. Du vil bli en del av et sterkt rådgivningsmiljø. Dette vil gi store muligheter til både personlig og faglig utvikling. Du vil gjennomgå en strukturert opplæring gjennom vårt junior-program, du vil få din egen mentor og du vil raskt komme ut i prosjekt hos en av våre kunder. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og vi verdsetter frihet under ansvar. Sist, men ikke minst, vil du bli en del av et godt sosialt miljø med hyggelige kolleger. Kjenner du deg igjen og høres dette spennende ut? Vi ser frem til å motta din søknad her: https://einr.no/jobbe-i-einr/

Fulltidsjobb som nyutdannet utvikler
EINR AS

Vi søker etter nyutdannede utviklere til vårt juniorprogram med oppstart i august 2022. EINR AS er et norsk rådgivningsfirma i sterk vekst, med kontor sentralt i Oslo. Vi arbeider med ledende norske selskaper innen retail og varehandel. Sammen med våre kunder gjennomfører vi noen av de mest avanserte prosjektene i verden. Vår styrke ligger i vår evne til gjennomføring. Vi kombinerer strategisk tenkning med teknologisk spisskompetanse og omfattende bransjeerfaring, for så å omsette dette i forretningsmessige resultater. Vi skaper verdier for kunden! Vi tror du trives med å omsette teknologiske og forretningsmessige utfordringer til løsninger i verdensklasse. Vi bygger både frontend og backend og noen av teknologiene vi arbeider med er Javascript, Node.js, Kubernetes, Docker, Cloud Foundry, React, Wue, TypeScript, ABAP/4 og HANA DB. Ikke bekymre deg om du ikke kjenner disse i detalj. Vi vil gi full opplæring i teknologiene du vil arbeide med. Du er snart nyutdannet utvikler med fersk mastergrad, er interessert i å lære mer og vil utvikle deg videre. Søk her: https://einr.no/jobbe-i-einr/

Fulltidsjobb som Java/.NET utvikler
Experis Academy

Gjennom Experis Academy sitt graduateprogram får du en akselerert start på din karriere og en helt unik mulighet til å skaffe deg den kompetansen som arbeidsmarkedet etterspør. Om graduateprogrammet Programmet starter med et skreddersydd tre måneders akselerert læringsprogram som skjer i samarbeid med Noroff Accelerate. Her kombineres hands-on programmering, teori, casearbeid og kontinuerlig feedback. I løpet av denne perioden koder man mellom 300-500 timer, så man kan trygt si at noen fellesnevnere for våre konsulenter er motivasjon, faglig engasjement og stå-på vilje. Du får også muligheten til å ta kostnadsfrie, attraktive sertifiseringer – noe som gir deg et kvalitetsstempel og en bekreftelse på din oppdaterte kompetanse. Etter de tre første månedene med akselerert kompetanseheving skal du ut i spesialiseringsperiode hos én av våre kunder. I praksis betyr dette at du kommer til å jobbe som utvikler i oppdrag hos en spennende kunde av Experis Academy. Vi har mange attraktive samarbeidspartnere, og vårt mål er å matche kunde og konsulent på best mulig måte. Etter spesialiseringsperioden kan du få tilbud om fast ansettelse direkte hos kunden du har hatt oppdrag hos. Vi jobber aktivt ut mot over 1600 kunder, og Experis Academy-konsulenter har eksempelvis gått ut i oppdrag hos selskaper som Vipps, Kongsberg Digital, Varner, PayEx, Posten, Nevion, Mercell, DNB, Nets, Storebrand, Distribution Innovation og Entur. «Gjennom universitetet lærte jeg mye teori. Hos Experis Academy lærer du det som trengs i arbeidslivet» – Pia, Javautvikler i Experis Academy Hos oss vil du få: – Fast ansettelse i Experis fra første dag – Ettertraktede og kostnadsfrie sertifiseringer – Fagmentoring fra Experis – Karrierecoaching – Konkurransedyktig lønn gjennom hele programmet – selv under kursperioden – Arbeidserfaring som ligner på en konsulentprofil med flere års erfaring – Mulighet for tilbud om fast ansettelse hos en av våre kunder I vårt Java-program vil du blant annet jobbe med teknologier som: Java, Java Spring, PostgreSQL, Test Driven Development, REST APIs, Hibernate, Heroku, OAuth 2.0, OpenID Connect, Spring Security, Docker, JavaScript, React, Angular, Vue, Node.js, HTML, CSS I vårt .NET-program vil du blant annet jobbe med teknoloiger som: C#, ASP.NET Core in .NET 5, SQL Server, Test Driven Development, REST APIs, Entity Framework, Azure, Heroku, OAuth 2.0, OpenID Connect, Docker, JavaScript, HTML, CSS, React, Angular, Vue Vi ser etter deg som: – innen oppstart i august 2022 har fullført en IT-relatert bachelor eller master (0-2 år siden) – har en genuin interesse for programmering – liker komplekse problemstillinger, og som motiveres av utfordrende oppgaver – har høy læringsevne og som er svært sulten på å lære ny teknologi liker å spille på lag, men som også forstår viktigheten av å være selvstendig – tar initiativ og som ikke er redd for ansvar – snakker og skriver flytende norsk og engelsk Rundt 360 nyutdannede har siden 2018 startet i Experis Academy og sikret seg erfaring fra Norges ledende IT-miljøer. Neste generasjon med Experis Academy-konsulenter starter 08. august 2022. Vil du bli en av oss? Klikk på «Søk her» og last opp CV, karakterer/vitnemål og kort motivasjonstekst. Vi gleder oss til å høre fra deg! * Løpende rekruttering gjennom våren.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=248834232

Fulltidsjobb som Konsulent trainee
Exsitec AS

Exsitec traineeprogram gir deg ferdighetene som skal til for å bli en fremgangsrik konsulent. I seks måneder kombineres teori med praksis på tre områder. Du får god innføring på alle områdene, men du må velge ett av de for fordypning og spesialisering. Innsikt: Her hjelper du våre kunder å få bedre innsikt i sin virksomhet med hjelp til å visualisere data gjennom system som OneStopReporting, Qlik, PowerBI og Planacy. Opplevelse: Her jobber du med å utvikle skreddersydde webapplikasjoner, integrasjoner, e-handel og CRM med den nyeste teknologien. Effektivitet: Her jobber du med å forbedre våre kunders kjerneprosesser gjennom innføring av markedsledende forretningssystemer fra blant annet Visma og Medius. Programmet gir deg opplæring i og forståelse for alle fasene i innføringen av en moderne IT-løsning – kravhåndtering, design, konfigurering, tilpasning og integrering. Du får raskt teste ferdighetene dine ved å følge din mentor i hverdagen og ta del i spennende kundeprosjekter. Foruten spennende kundeprosjekter, mentorskap og opplæring får du også et fantastisk fellesskap med resten av trainee-gruppen. Underveis i traineeprogrammet vil du besøke våre ulike kontorer i Norge, Sverige og Danmark, og delta i prosjekter med forskjellige kollegaer, der du raskt bygger deg et kontaktnett over hele Exsitec. Vi tror at du har rett perspektiv og kunnskaper for å videreføre utviklingen fremover. Hos oss blir du en viktig del av teamet, og vi tror på vekst i fellesskap. Vi arbeider for å effektivisere arbeidsdagen, og gjøre den enklere og morsommere for både kundene våre og medarbeiderne våre. Sammen digitaliserer vi Norden! Stillingen krever gode norskkunnskaper. Programmet starter i august 2022! Rekruttering skjer løpende.

Les mer og søk på stillingen her: https://exsitecnorge.teamtailor.com/jobs/1395964-exsitecs-traineeprogram-2022

Fulltidsjobb som Salgstrainee
Exsitec AS

Brenner du for problemløsning og for å skape kundeverdi? Få en kickstart på karrieren innen salg- og forretningsutvikling i Exsitec! Exsitecs trainee-program innen salg og forretningsutvikling gir deg verktøyet du trenger for å hjelpe våre kunder til å effektivisere sin hverdag på en vellykket måte. I løpet av programmets seks måneder får du grunnopplæring i vårt tilbud og vår virksomhet for fremtidig fordypende kunnskap om vår salgs- og markedsorganisasjon. Med en løsningsorientert tilnærming lærer du komplekst verdibasert salg. Du lærer å identifisere langsiktig og lønnsomt samarbeid og forretningsmuligheter for å senere drive dine egne salgsprosesser fra A til Å. Underveis i programmet coaches du også av en profesjonell salgs-coach. Du får tidlig teste dine ferdigheter ved å følge din mentors hverdag og ta del i spennende kundeprosjekter. Foruten spennende kundeprosjekter, mentorskap og opplæring får du også et fantastisk fellesskap med resten av trainee-gruppen. Underveis i trainee-programmet vil du besøke våre ulike kontorer i Norge, Sverige og Danmark og delta i prosjekter med kollegaer, der du raskt bygger deg et kontaktnett i hele Exsitec. Vi tror at du har rett perspektiv og kunnskaper for å videreføre utviklingen fremover. Hos oss blir du en viktig del av teamet, og vi tror på vekst i fellesskap. Vi arbeider for å effektivisere arbeidsdagen, og gjøre den enklere og morsommere for både kundene våre og medarbeiderne våre. Sammen digitaliserer vi Norden! Stillingen krever gode norskkunnskaper. Programmet starter i august 2022! Rekruttering skjer løpende.

Fulltidsjobb som SOFTWAREUTVIKLERE, GENERELL APPLIKASJON AVD. RYGGE/MOSS
Konsberg Gruppen ASA

Vi trenger mange dyktige folk til våre spennende høyteknologiske prosjekter! Som softwareutvikler hos oss vil du bli med på å bygge opp ett nytt og kompetent fagmiljø. Software avdelingen på Kongsberg alene består av over 190 personer, og er med dette et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter fra vår nye lokasjon i Rygge der vi oppretter en ny avdeling. For KONGSBERG er kvalitet essensielt. Det vi leverer skal bidra til å sikre liv. Vårt fokus er å utvikle løsninger som fungerer i svært utfordrende situasjoner for våre kunder, derfor må våre produkter være i verdensklasse. Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter som gir deg flere karrieremuligheter. Kan dette være noe for deg? Arbeidsoppgaver: Som softwareutvikler vil du typisk jobbe med utvikling av software innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (f. eks C og C++), applikasjon og opp til brukergrensesnitt (f. eks Qt). Oppgavene dine vil tilpasses din bakgrunn og ditt interessefelt. Du får også mulighet til å bidra innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon. Kanskje du ønsker å fordype deg innenfor et tyngre fagområde som f.eks. Radar? Kanskje du vil jobbe med software sikkerhetsløsninger? Kanskje du er fasinert av ubåter? Kanskje du liker å reise og ønsker å se mer av verden? Eller ønsker du rett å slett å bli skikkelig god til å kode? Vi søker deg som: Holder på med, eller allerede har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater Har en sterk interesse for og kompetanse innen softwareutvikling og programmering Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på http://www.nsm.no Som person er du engasjert, målrettet og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget. Hva kan vi tilby deg? Som ansatt i divisjonen vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde, og anledning til å delta på interessante og utfordrende jobbreiser i Norge og resten av verden. Våre erfarne softwareutviklere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som softwareutviklere hos oss. Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et høyteknologisk miljø Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et internasjonalt selskap Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger Et godt arbeidsmiljø med mye erfaring og kompetanse Gode velferdsordninger Arbeidssted er Rygge/Moss. Noe reisevirksomhet må påregnes, men mengden kan du påvirke. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å søke! Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Les mer og søk på stillingen her: https://www.kongsberg.com/careers/vacancies/softwareutviklere-generell-applikasjon-avd.-ryggemoss/

Fulltidsjobb som SOFTWAREUTVIKLERE
Kongsberg Defence & Aerospace (KDA)

Vi er i en rivende utvikling, og ønsker å styrke vårt softwaremiljø med flere motiverte Softwareutviklere, gjerne nyutdannede. Integrated Defence Systems er en divisjon i Kongsberg Defence & Aerospace (KDA). Divisjonen utvikler og leverer avanserte og teknologisk ledende kommando-, kontroll-, og kommunikasjonsløsninger til hær-, sjø- og luftforsvar, samt sivile flyplasser, verden over. Informasjon om stillingene: Du vil bli en del av et stort og kompetent fagmiljø hvor software avdelingen alene består av over 180 personer, et av Norges største softwaremiljø. Du vil jobbe i et større eller mindre team i et av våre spennende prosjekter. Prosjektene våre varierer i størrelse og karakter, men de har alle samme fokus; å gi nødvendig støtte til våre kunder i krevende situasjoner. For KONGSBERG er kvalitet på våre produkter essensielt, da det vi leverer skal bidra til å sikre liv i potensielt urolige områder rundt om i verden. Arbeidsoppgaver: Som Softwareutvikler vil du typisk jobbe med utvikling av software innenfor våre prosjekter og produkter. Vi jobber i hele utviklingsstacken fra lavnivå (C og C++), applikasjon (C++) til brukergrensesnitt (Qt) og oppgavene dine vil tilpasses din bakgrunn og ditt interessefelt. Du får også mulighet til å bidra innenfor software krav, design, arkitektur, test og integrasjon. Kanskje du ønsker å fordype deg innenfor et tyngre fagområde som f.eks. datalink eller navigasjon? Kanskje du vil jobbe med software sikkerhetsløsninger? Kanskje du liker å jobbe med brukergrensesnitt? Eller kanskje du liker å reise og ønsker å se mer av verden? Vi søker deg som: Har en Bachelor eller Master i data, informatikk, kybernetikk eller tilsvarende, med gode faglige resultater Har en sterk interesse for og kompetanse innen software utvikling og programmering Behersker engelsk og norsk godt, både skriftlig og muntlig Stillingene krever at du kan sikkerhetsklareres i Norge og NATO. Les mer om sikkerhetsklarering på http://www.nsm.no Som person er du engasjert, målrettet og glad i å lykkes sammen med andre. Du har gode samarbeidsevner, og er en dyktig problemløser. Du er kvalitetsbevisst og nysgjerrig på våre systemer og produkter, og genuint interessert i softwarefaget. Hva kan vi tilby deg? Som ansatt i divisjonen vil du delta i utviklingen av noen av de mest avanserte softwaresystemene i verden. Ditt bidrag vil være en viktig del av dette arbeidet og vil være med på å sikre gode og trygge tekniske løsninger for våre kunder. Du vil få gode muligheter til samarbeid med kunde, og delta på interessante og utfordrende jobbreiser rundt om i Norge og resten av verden. Våre erfarne softwareutviklere vil støtte deg i arbeidet med å bygge opp kompetansen du trenger for å lykkes hos oss. Vi har fleksitid, betalt overtid og gode muligheter for videre kompetansebygging og spennende karriereveier. Mange av våre sentrale ledere og teknologer har startet sine karrierer som softwareutviklere hos oss. Vi har også mye å tilby utenfor jobb, bl.a. eget treningssenter, innovasjonslab, firmahytter, rabatterte billetter til flere kultur- og sportsarrangementer og eget fritidsprogram for unge medarbeidere. Arbeidssted er Asker, og noe reisevirksomhet må påregnes. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent med å søke! Du som søker på stillingen vil i forbindelse med rekrutteringsprosessen bli gjenstand for bakgrunnssjekk og vurdering av denne vil bli lagt til grunn ved valg av kandidat. For å være aktuell kandidat til stillingen må du kunne sikkerhetsklareres og autoriseres, jfr. Sikkerhetsloven.

Vil du være med å bygge fremtidens samfunn med teknologi?
Bouvet

Frister det å kunne fokusere på prosjekter som virkelig betyr noe for de utfordringer samfunnet vårt står overfor i dag, sammen med de flinkeste folka? Og samtidig ha en fleksibel hverdag? En karriere i Bouvet vil utvide prosjektrepertoaret ditt, bygge kompetansen din, la deg jobbe med spennende virksomheter og utfordringer, og alt dette i et selskap som er et av landets beste steder å være ansatt? Bli med på laget! I Bouvet på Agder, med kontorer i Kristiansand og Arendal, har vi stor etterspørsel etter våre tjenester og vi ser etter dyktige folk innenfor flere forskjellige fagområder: Systemutvikling og test Dataplattformer, innsikt og analyse Det søkes også etter flinke folk på våre andre lokasjoner i Norge, sjekk websiden for mer informasjon om aktuelle stillinger. Vi jobber ofte med ny teknologi i våre prosjekter, det være seg utviklingsspråk eller skyteknologier. Vi kan den teknologien som betyr noe! Vi rådgir virksomheter i hvordan gjennomføre digitalisering, bli mer datadrevet eller oppnå forenkling og forbedring – og vi sørger for at det gjennomføres i tråd med forventninger. Innenfor fagområdene Systemutvikling og test og Dataplattformer, innsikt og analyse ser vi gjerne søknader fra både nyutdannede med talent og de med kort og lang erfaring. Vi tror du kan være med å løfte oss med entusiasme og kompetanse og vi liker at du byr på deg selv! Bouvet er en fantastisk arbeidsplass hvor folka våre er de viktigste vi har, se mer informasjon på websiden vår. Nysgjerrig? Ta kontakt for en kaffeprat eller send oss søknad og CV og fortell innenfor hvilket (eller hvilke) fagområder du interesserer deg for. Vi vurderer søknader fortløpende! Se mer på Bouvet.no hvor du finner eksempler på prosjekter, mer om hva vi jobber med og annet du måtte lure på. Finner du ikke svaret? Ta kontakt!

Les mer og søk på stillingen her: https://www.bouvet.no/bli-en-av-oss